Székelyhon.ro
2017. február 27., hétfő; Ma Ákos, Bátor napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Borboly az egyetlen jelentkező

Székelyhon | 2016.03.15. [19:33] | Utolsó módosítás: 2016.03.15. [19:41]

Mindössze Borboly Csaba jelentkezett RMDSZ-es polgármesterjelöltnek Csíkszeredában. Így eldőlt, hogy Hargita Megye Tanácsának elnöke lesz az RMDSZ hivatalos polgármester-jelöltje a júniusi helyhatósági választáson.

borboly sajtotaj vn 02_bEgyedüli jelentkező. Nem akadt párton belüli kihívója

Mivel csak egyetlen jelentkező volt, erre a tisztségre a szövetség nem szervez előválasztást. Az RMDSZ-es önkormányzati képviselőjelöltek listájára húszan iratkoztak fel, esetükben megtartják az előválasztást, hogy kiderüljön, a nyári helyhatósági választásokon a jelentkezők hányadik helyre kerülnek az RMDSZ tanácsosi listáján.

A jelentkezők névsora: András Hunor Jenő, Ábrahám Előd, Ábrahám Lehel Antal, Bálint Dániel, Bardócz László, Bíró Hanna Barbara, Bodó Alpár, Bors Béla, Fodor Levente, Füleki Zoltán László, Fülöp Árpád Zoltán, Kirmájer Enikő, Kovásznai Ágnes, Lázár Anna, Magyari Zoltán, Orbán Zsolt, Szőke Domokos, Tófalvi Éva, Veress Dávid, Vikárius Károly András.

Mint a listából kiderült, a jelenlegi RMDSZ-es önkormányzati képviselők közül Márk Csucsi-András Róbert, Máthé Tünde, Vitos Attila és Xantus Attila döntött úgy, hogy nem vállalna újabb mandátumot. Rajtuk kívül Antal Attila alpolgármester neve sem szerepel a listán. Új név viszont – többek között – Tófalvi Éva sportolóé.

A helyhatósági választásokra a Magyar Polgári Párt már megnevezte polgármesterjelöltjét: az MPP színeiben Bokor Márton csíkszeredai háziorvos méretteti meg magát. Az Erdélyi Magyar Néppárt polgármesterjelöltje továbbra is ismeretlen.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét
75.
oltott vackor
2016.03.17., csütörtök [20:52]
Nem tehetséges, csak a kecskesz@r a deszkára került s patttog, me van pénze s azzal lett hatalma es....ahogy hofi énekelte a tejesemberben: ha gazdag lennék rögtön bölcs lennék...bármit szólok úgyis ehelyesel ma nép...na kábé ilyen tefetsléges. Az öüres kalászok fennhordják a fejüket...s a mai világban meg es választassák magikot.
74.
Uram irgalmazz
2016.03.17., csütörtök [19:53]
Borboly a legtehetségesebb politikus, mert a semmit is háromszor felavassa.
73.
icike
2016.03.17., csütörtök [13:45]
Isten veled ki tart visza
72.
(...)
2016.03.17., csütörtök [12:10]

Annyi bűne van hogy a repülő sem bírta el, megállt a motra.

71.
Szabo A
2016.03.17., csütörtök [09:44]
Tehat ujabb hosszu evekre mely alomba akarjak taszitani a varost????? Ha ez a gyergxoi jellemtelen figura lesz a polgarmester en elkiltozok a varosbol.
70.
csiki2016
2016.03.16., szerda [21:42]
Kell a változás, maradnak a tanácsosok a meglevő társaságból és bejön néhány új ember és egy új vezető. Ez így van rendben!
69.
csiki nyugdijas
2016.03.16., szerda [21:23]
Lehet eljött az deje, hogy maskepp álljanak a dolgokhoz, lehet hogy jol jön a vérfrissülés
68.
hogy mik vannak
2016.03.16., szerda [18:38]

"kedves" "greenpeace" sajnálatos, hogy csak ilyen ocsmány módon tudod kifejezni magad, tele trágár szavakkal. (...)

Sajnálni való vagy és szánalmas "kedves""greenpeace".

67.
fantax1
2016.03.16., szerda [17:40]
Ezt is megértük Mihály, hogy Csíkban borbily a király. Ez tényleg mezőváros, ránk szabadult a Borboly&Becze páros. Mi se leszünk restek, előbb-utóbb orra estek.
66.
ffffffff
2016.03.16., szerda [16:49]
Csíksomlyói Szűz Anya! Miben vétettünk?
65.
borbolyklán akcióban
2016.03.16., szerda [14:28]
Az udemere megmutatta, hogy mindig lehet lejjebb sülyedni, de ezt a húzást meg fogja érezni a sittes párt és sajnos a város is.
64.
DOKTOR
2016.03.16., szerda [13:25]
Úgy tűnik nem egyezik a véleményünk ami a "lezüllöttség és a züllesztés" fogalmát illeti, de nem is óhajtok vitatkozni ebben a témában Önnel. A 42. valamint az 59. pontokban kifejtett véleménye tükrözi az igényeit. Hát kérem jogában áll a román polgármester jelölteket támogatni! Ezt a jogot senki nem vonja kétségbe!

"2) veled ellentétben, nem tudok örülni a semmirekellőknek, és nem tudom őket dicsőíteni sem."

Miért lennénk ellentétben? Egyet sem dicsőitek közülük.

"3) veled ellentétben, én valamivel reálisabban látom a valóságot, valamicskével többet is tapasztaltam, és valamicskével a realitások jobban igazolják az állításaimat."

Azért azt csak nem vonja kétségbe, hogy nekem is van két szemem és két fülem, amiket arra szoktam használni, hogy tájékozódjam a világban. Hogy én esetleg más dolgokat veszek észre mint Ön? Az lehetséges! Talán még az is, hogy Ön más eszközöket is használ a realitás felfedezésének érdekében! Azt pedig, hogy melyikünk tapasztalt többet, csakis személyes ismeretség esetén merném kijelenteni. Sokféle tényező befolyásolhatja azt, hogy ki mit tapasztal meg az élete során.

"Még azzal is többre mennétek" - a 42. irásából idéztem.
Úgy tűnik Ön körön kivüli. Akkor meg miért fáradozik? Tán ez lenne a szolgálati feladata? Rámutatni arra, hogy ebben az országban a magyar polgármesterek nem értek egy hajitófát sem?

"Úgy, hogy doktorkám, nagy egy ökörnek adsz enni."

Köszönöm a megtisztelő cimkéket, mint a doktor és az ökör, de nem fogadhatom el, ezért vissza is küldöm Önnek (mielőtt meggondolná magát és visszavenné!!!) mégpedig egy gyerekkori mondóka kiséretében: "Aki mondja másnak, az mondja magának."
63.
csikigobé
2016.03.16., szerda [12:44]
A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja.” (Alekszandr Szolzsenyicin)
62.
Hírek
2016.03.16., szerda [12:22]
És más községekben mi a helyzet? Ott is ha jól tudom vége a jelöléseknek.
61.
politi-kuss
2016.03.16., szerda [12:19]
Lehet ha ugyanaz szúrja másnak is a szemét: politikai támogatással jutnak be oda nem valók a közhivatalokba! Nem a szakmai szempont, az elhivatottság a mérvadó, hanem hogy ki a 'konzulens'. Ezért nem működnek a közhivatalok, a közszolgálat inkább a hatalom kiszolgálásáról szól, nem a kisemberek bajainak enyhítéséről.
60.
tulipánt soha
2016.03.16., szerda [12:15]
Ne oszd a kenetet olyan gyorsan, hisz fizetnie kell a sok gazságért. A fiataloktól már megkapták az utolsó pecsétet:
https://www.youtube.com/watch?v=3r3UUozyHc0
Remélem az öregek közül is egyre többnek kinyílik a szeme és megnézi hogy mit hagy örökségül az utókornak.
59.
xx,.-
2016.03.16., szerda [11:59]
Marosvásárhelyen is több előrelépés történt a román polgármester alatt, mint a székelyföldi városokban, együttvéve. Na és, a magyar polgármesterek idején, milyen előrelépés történt Vásárhelyen? Ha már ennyire lebecsmérled Floreát. Vajon, miért pártoltak el a magyar polgármesterektől még a magyarok is? Azért a teljes képhez a magyar polgármesterek is hozzátartoznak, nem?
58.
Bentlakó
2016.03.16., szerda [11:57]
[Nem ütötte a mércét]
57.
xx,.-
2016.03.16., szerda [11:54]
Melléfogtál DOKTOR! De miféle doktor vagy te? Mert az értelmi színvonalad, az nem erre enged következtetni. Vagy talán te lennél az élő példa arra, amit leírtál, hogy "csak diplomát szereztél ..., de mögötte ... igen kevés az igazi tudás, szakértelem."???
Melléfogtál, de nagyon! Én, még ha akarnám se tudnám zülleszteni a székelyföldet, mert:
1) nem voltam olyan pozícióba, ahol lehetőségem lett volna zülleszteni.
2) veled ellentétben, nem tudok örülni a semmirekellőknek, és nem tudom őket dicsőíteni sem. És amit te csinálsz, az ám a lezüllöttség és a züllesztés.
3) veled ellentétben, én valamivel reálisabban látom a valóságot, valamicskével többet is tapasztaltam, és valamicskével a realitások jobban igazolják az állításaimat.

Úgy, hogy doktorkám, nagy egy ökörnek adsz enni.
56.
greenpeace
2016.03.16., szerda [11:02]
Párt ide vagy oda, most lényegtelen. Téged kvra az zavar hogy igazgató és halad a pályán. Meg milyen hátszélről beszélsz? mert amit elért az nem másnak köszönhető csakis a kitartó munka és tanulás eredménye. És most nemcsak az igazgatásra gondoltam. De képzeld te kocsg, abban is megállta a helyét és nem is akárhogyan.
Na de mielőtt még folytatnád a rosszindulatú eszmefuttatásaidat, ird már meg hogy mitől érzed te olyan "erősnek" magad? Talán neked tesznek egy dr. rövidítést a neved elé? Mert én azt nagyon kétlem.
55.
semmihazi
2016.03.16., szerda [10:57]

Megall az eszem. Ennek az embernek nincs bor a pofajan. Uljel le mar a seggedre csabika, hagyd hogy masok is vagjanak szallagot. Mar eleg mindent tonkre tettel itt a megyebe, hagyd hogy jussunk levegohoz. Remelem Robi indulsz es leiskolazod (...)

54.
borbolyt soha
2016.03.16., szerda [10:46]
Reméljük Robi feladja neki az utolsó kenetet, ha már mi nagy székely-magyarok ilyen gyáva balfasz emberek vagyunk, hogy tétlenül nézzük az eseményeket.
53.
igazgatóóóó?
2016.03.16., szerda [10:32]
Ne ködösíts kérlek, párt-vonalon megy a felkérés és a vizsga is csak olyan, egyedül indul így első lesz.
Persze, ettől függetlenül még lehetne dolgozni... mert ki-ki erejéhez mérten dolgozik. De aki ilyen gyenge, hogy csak hátszéllel jutott el idáig, az a munkában sem viheti sokra.
De sebaj, a politikai karriert így lehet építeni, azzal a mércével mérje aki megfelelőnek akarja látni.
52.
Tika
2016.03.16., szerda [10:12]
1. Az akar polgármester lenni, aki néhány évvel ezelőtt az "azt" helyett azt mondta a beszédeiben, hogy "asztat"?
2. Az akarja Csíkszeredát vezetni, aki a fekete-ruhás szakállasokkal lepaktált és teljesíti azok parancsait?
Szegény Szereda! Hová jutottál?
51.
greenpeace
2016.03.16., szerda [09:48]
@"elég elé vagyunk"
Te bizonyára egy irigy, nőgyülölő fotelkommentelő lehetsz. Akkor turd itt a nyálad ha legalább negyedannyit megvalósítasz mint a taplocai iskolaigazgató asszony. És tessék...lehetett indulni, tenni a városért.... Te miért nem jelentkeztél? Visszatérve a kommentedre, egy iskolaigazgatói tisztség nem önkéntes alapon töltődik be, hanem felkérnek rá és vizsgázni is kell. De te bizonyára ezt is tudod, elvégre nagyon "tájékozott" vagy....
És inkább tudod mi az ijesztő? ....a bunkóságod rosszindulattal megfűszerezve!
50.
értelem
2016.03.16., szerda [09:41]
Nem sokat ér a listád, hiszen nagyja eddig is tanácsolt és a város egyre csak süllyed lefelé. Már onnan megismerni az alkalmatlanságukat hogy a tulipánba kapaszkodnak...
Nem kell mindent tudó zseni legyen a polgármester, bármelyik becsületes ember el tudja végezni ezt a feladatot!
Csak konzultálnia kell folyamatosan a városlakókkal, ha valamihez nem ért, ne szégyelljen tanácsot kérni, ha meg valamit jobban tud, akkor azt ne restellje elmondani, indokolja meg a döntéseket, miért milyen határozatot hoztak!
Ez a legnagyobb baja az eddigi vezetésnek, hogy sumákolnak, ezért lett elege a népnek a tulipános átverésből is, még a látszatát sem adják annak hogy a népért dolgoznának, nemhogy bárki megbizonyosodhatna felőle.
A hivatal honlapján elérhető kellene legyen minden határozat, de évekre visszamenően titok mit miért csinálnak, a közpénzeket mire költik, így természetes hogy nem szavaz a tudatos választó bizalmat a további fosztogatóknak.
Az eddigi jelöltek egyelőre a néppárt malmára hajtják a vizet, de ha ők sem képesek egy tisztességes jelöltet állítani, akkor a tulipános megvezetettek döntik el hogy előre bátran, még nem értünk le a szakadék aljára.
49.
DOKTOR
2016.03.16., szerda [09:20]
Tévedés ! Ön és az Önhöz hasonló alakok azok, akik lezüllesztik Székelyföldet. Már sajnos alig maradt valamicske emberi érték a székelyben. És tudás sem. Ritka az a fiatal aki szeretett volna megtanulni valamit az elmúlt 15 évben, csak diplomát szereztek a legtöbben, de mögötte sajnos a legtöbbször igen kevés az igazi tudás, szakértelem. Hát ez van, nemigen válogathatunk. Akinek nem inge ne vegye magára.
48.
szösszenet
2016.03.16., szerda [09:18]
Talán azért mert értékelte, mérlegelte az "úriember" elmúlt 4 évnyi teljesítményét.
47.
tanacsosok sej haj
2016.03.16., szerda [09:08]
Az egész listából az alábbiak érnek valamit, a többieket vagy nem ismerem, vagy ... !
Bors Béla, Füleki Zoltán László, Fülöp Árpád Zoltán, Kirmájer Enikő, Magyari Zoltán, Orbán Zsolt, Szőke Domokos, Tófalvi Éva, Veress Dávid.
46.
G.S.
2016.03.16., szerda [09:05]
Hadd el, azért marosvásárhely lehet példa a román polgámesterével,én nem sírnám vissza a románokat. Aztán csikszeredának is a legnagyobb baja a 2 nyelvű táblákkal lessz. Ide akarunk lesüllyedni?
45.
gittegylet
2016.03.16., szerda [08:54]
Tofalvi Eva is üti az udemerés szintet és itt legalább nem a hetvenedik helyen végez, itt a huszadik hely indulásból garantál, ezt a sportot kellett volna űzze eddig is
44.
anonimusz
2016.03.16., szerda [08:41]
egy szoval siralmas ez a tancsosi lista.....szegyen, hogy Csikszeredaban csak ennyire futja............igy lassan holtversenybe kerulunk Balanbanyaval...
43.
Szusszanat
2016.03.16., szerda [08:32]
Egy valamit nem értek. Az a Csíkszereda, aki 75 százalékban Borbolyra szavazott 4 évvel ezelőtt, most miért tépi ennyire a száját ellene....
42.
xx,.-
2016.03.16., szerda [08:25]
Még azzal is többre mennétek, mint borbolival, meg az összes eddigi magyar polgármesterekkel. Sohasem hittem volna, hogy valaha vissza fogom sírni Costea elvtársékat. Ők a legmesszebbmenő rosszindulattal és magyar gyűlölettel se voltak képesek ennyire lezülleszteni a székelyföldet, mint ezek, a saját kebelünkről szabadon választott '89 után regnáltak.
41.
41
2016.03.16., szerda [08:16]
"...ez nem választás lesz,hanem elönkben teszik pecsételjetek."
Akkor is maradt egy választási lehetőséged: vagy pecsételsz, vagy nem. Mindig van választási lehetőség, csak észre kellene venni azt a lehetőséget, csak használni kellene a szürkeállományt - már akinek van olyan.
40.
Bizakodo lakos
2016.03.16., szerda [07:55]
Nem szukseges mindenkit biralni, vannak a jeloltek kozott jol felkeszult a nagykozonseg szamara nevszerint ismeretlen fiatalok is, akkik ugy szakmailag mint emberileg megalnak a helyuket, segithetnek a varos fejlodeset. Oket kell tamogatni es nem biraskodni !!!! Mutassak meg nekunk , hogy osszefogassal barmi lehetseges !!!!
39.
Györi
2016.03.16., szerda [07:41]
Csak azért maradt egyedüli jelöltnek, mert még nem nézett tükörbe...
38.
Gillian
2016.03.16., szerda [07:40]
Annál nagyobb átok nem érheti Szeredát, minthogy Borboly legyen a polgármestere.
37.
Útjavítás
2016.03.16., szerda [07:21]
Nem kell felni a DNA mindent elintéz; 1 millió eurós lopással vádoljak Borbolyt, s most Polgármester akarna lenni. Nahát ez vicc emberek.
36.
sogoka
2016.03.16., szerda [07:14]
Nehéz helyzetben lehet a néppárt.
35.
borboly takarodj
2016.03.16., szerda [06:57]
Borboli ez nem Kutyfalva ahol te polgármester lehetnél, eddig is csak kihasználtad a várost, mindenből vámot szedtél, TE itt egy JÖVEVÉNY vagy, elvettétek a munkahelyeket hogy a te bohóc bandád viruljon és nekünk morzsát se hagytatok, TAKARODJ ebből a városból
34.
erdter
2016.03.16., szerda [06:49]
Akkor ez nem választás lesz,hanem elönkben teszik pecsételjetek.Utánna azt mondják,hogy a nép vállasztotta
33.
33.
2016.03.16., szerda [06:21]
A gond csak az, hogy Borbolyban mar sokan nem biznak.Sajnos egy epkezlab mondatot nem tud elmondani nyokoges nelkul, nem vezetesre szuletet.
32.
Macisajt2
2016.03.16., szerda [00:43]
Kedves EMNP-sek. Tobzódtatok eleget ma, mehettek lefeküdni. Szép álmokat.
31.
csak egy megoldás van!
2016.03.15., kedd [23:29]
@DOKTOR:A meglátása igaz és egyben lehangoló,pláne,ha
a megadott listát vesszük górcső alá!Én úgy tartom,hogy tanácsot csakis olyan személytől lehet kérni és kapni,aki tényleg ,,doktor" abban a szakmában,de itt ez nem jellemző!
A pártok mellett lebzselőkön kivül,még vannak fiatal vállalkozók,tanárok,mérnökök akiket próbálunk rábírni egy ilyen megmérettetésre,egyelőre nem nagy sikerrel,de hátha!
30.
...
2016.03.15., kedd [23:14]
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeem
29.
jeleöltlista
2016.03.15., kedd [22:59]
Pillanatnyilag vécét pucolnak Londionban, eprésznek Madridban, bébiszitterkednek Párizsban s az olasz autóüpályák mentén integetnek. De ha borbolyék cserélnének velük, hazajönnének, QKQurva jó dólgunk lenne.. De addig nuku!
28.
DOKTOR
2016.03.15., kedd [22:38]
És ön szerint kik lennének Csíkszeredában ezek a független mindentől mentes, jól felkészült, kedves, szeretnivaló egyének? Honnan lehet előcsalogatni őket? Mert egyetlen egy dolgot hiányolok bárkiből, aki eszembe jut: a felkészültséget.
27.
csak egy megoldás van!
2016.03.15., kedd [22:09]
Se Borboly,se Bokor! Függetleneké a világ!Persze ,nem azokra gondolok,akik életük során véletlenül megszerveztek egy álarcos bált,hanem jólfelkészült,gyakorlatias,törvényt ismerő és betartó,nemzetéért kiálló,DNA mentes egyénre,akit
elfogad a környezete,s az ellenfelei sem nézik rossz szemmel! Ilyen személyek verhetik a pártok által támogatott, legjobbnak titulált ,,bársonyszék"lesőket!
Ez érvényes Udvarhelyre is!
26.
G.S.
2016.03.15., kedd [22:04]
így lesz Csíkszeredának román polgármestere :(
25.
szavazunk
2016.03.15., kedd [21:56]
Nagyszerü hír, szurkolunk, hogy nyerje is meg a választást és vigye magával a megyei tanács legjobb szakemberét, Dr. Szabó Barna megyemenedzsert.
24.
így megy ez csobi
2016.03.15., kedd [21:55]
Nem csodálkozom, hogy egyedüli jelölt, mert szerintem nála butábbat még az udemerében sem kaptak, akivel el tudták volna játszani ezt a demokratikus előválasztást.
23.
pont'ah
2016.03.15., kedd [21:53]
Megérdemled Csíkszereda!
Kőtözik a megyei tanács a városházára és a városháza a megyei tanácsra.
A lakók falura, a rományok a városba....
Szépek lesztek...
22.
olló
2016.03.15., kedd [21:45]
Előd és Éva lesülyedtetek ti is a mélyre jön a sportpolitika, hát csalódtam bennetek...
21.
viccc
2016.03.15., kedd [21:43]
[Nem ütötte a mércét]
20.
viccc
2016.03.15., kedd [21:34]
Az almaleves meg semmi. olvassatok tovabb. Ott az eco csikos szemetes is. Vicccc
19.
borbi
2016.03.15., kedd [21:34]
[Nem ütötte a mércét]
18.
utolso kenet
2016.03.15., kedd [21:31]
itt a veg!!!!!!
17.
boyboy csapat
2016.03.15., kedd [21:28]
Kemény ez a tanácsos lista is, vezeti amelyik felfedezte az almalevet, megtoldva az udemeré nőegylettel, pont a jövő polgármesterének ízlése szerint. Analfabetizmus borboly módra, magas rangra emelve. Hajrá Szereda.
16.
elég elé vagyunk
2016.03.15., kedd [21:12]

A fenti lista elég ijesztő, főleg női vonalon. A két iskola igazgató fehérnép úgy kell oda mint ember hétéra a púp. A taplocai vezérnő (...) nem elég, hogy önként jelentkezett iskola igazgatónak, már tanácsos is akar lenni. Hát elég elé van ez a város, ha már ő is ott van a listán. De mivel a testvére az UDMR nőszövetségének az elnöke ezért biztos kimoderálják a hozzászólást.
Sajnos nincs akire szavazni.

15.
Zabola
2016.03.15., kedd [20:56]
Értem a különbséget. Ha Borboly a legjobb, akkor milyen lehet a legrosszabb jelölt? Uram irgalmazz!
14.
venbokor
2016.03.15., kedd [20:49]
Bokor már idős...hagyjon helyet a fiataloknak. a fenti csapatnak az összetétele tetszik.
13.
nagyon jó!
2016.03.15., kedd [20:48]
Nem az egyetlen jelöltje, hanem a legjobb jelöltje! Gondolom, érti a különbséget, nem kell magyarázni.
12.
nagyon jó!
2016.03.15., kedd [20:46]
Okos húzás, hogy fölöslegesen nem írnak ki előválasztást.
Borboly olyan fölénnyel nyeri a polgármesterválasztást, mint Klaus Johannis annak idején Nagyszebenben.
Bokor Mártonnak 8 százalékot tippelek.
11.
szégyen
2016.03.15., kedd [20:37]
Na még csak ő hiányzik...

Megyei tanács elnökként, nem ért "egy kas csihányt"! Most polgármester lenne? Kutyából nem lesz szalonna...
10.
ez a vég emberek
2016.03.15., kedd [20:34]
Ki kellett volna már kiáltsák polgármesternek is, elvégre ez az udemerés demokrácia. Azért javasolnám Borboly úrnak tisztelettel ha már a facebook-on kampányol tanuljon meg annyira írni, hogy minden szóból ne hiányozzon egy betű, bár köztudott, hogy nem egy észlény.
9.
egy csíki
2016.03.15., kedd [20:31]
Indulhat vajon Karika Robi, hogy még nem zárult le az ügy? Ha nem, hát nem tudom...
8.
Zabola
2016.03.15., kedd [20:27]
Nagy sz@rban lehet az RMDSZ, ha csak ez az ollókecegtető az egyetlen jelöltje.
7.
grizzly
2016.03.15., kedd [20:20]
Ráduly Róbert induljon független jelöltként. Ellenkező esetben minden eddigi munkája nullát ér!
6.
no borboly pfujjjj
2016.03.15., kedd [20:15]
Egyetlen ember akire soha az életben nem szavazok, bárki csak Borboly NEM. Szégyen az Rmdsz-nek, hogy csak egy ilyent tudott előállítani.
5.
sicusicu
2016.03.15., kedd [20:08]
@***:
Igen,egyetértek,csak egy remény van,Bokor nyerjen ,szoritunk Csíkszereda,másképp összeomlik ami van és feje tetejére áll az egész,ezzel a nyálas paprikajancsival
4.
tolvaj udmr
2016.03.15., kedd [20:06]
[Nem ütötte a mércét]
3.
jankox
2016.03.15., kedd [20:03]
Sok sikert kívánok.
2.
***
2016.03.15., kedd [20:00]

Két szó, Csíkszereda: őszinte részvétem.

1.
hatha-hatha
2016.03.15., kedd [19:59]
En orvendek,hogy bovult a lista es nem csak a regi,szekukbe szuletett szemelyek van a jeloltek kozott.
Hozzászólások75