Székelyhon.ro
2017. február 27., hétfő; Ma Ákos, Bátor napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Friss Fm: minden zene neked szól!

Molnár-Székely Emőke | 2011.06.14. [15:35] | Utolsó módosítás: 2011.06.14. [15:45]

Friss Fm néven indult új rádió Háromszéken, mely fiatalos, lendületes zenékkel, műsorokkal várja a hallgatókat. A Friss Fm hullámhosszán minden zene neked szól!

frissfm (10)kicsi_b

A Régió rádió helyett született meg az új rádió, mely egész Háromszéket lefedi, és olyan típusú rádiózást hozott Kovászna megyébe, mely eddig hiányzott. Bár Kovászna megyében két magyar rádió is működik, egyik sem azt a csoportot célozta meg műsorpolitikájával, mint a Friss Fm, hiszen itt fiatal műsorvezetők, új, modern zenék, lendületes műsorok hallhatók. Illés Márton szaktanácsadó a Székelyhon.ro-nak elmondta, a Friss Fm-nél elsősorban a zene dominál, hiszen kevés szöveg, sok zene hallható. Kivétel ez alól a reggeli műsor, a Dupla Csavar, ahol különböző témákat dolgoznak fel a műsorvezetők, de a hallgatók hívásait is fogadják, kíváncsiak a véleményekre az adott témával kapcsolatosan.

A rádiónak jelenleg öt munkatársa van, hiszen egy kis rádióról van szó, ketten reggeli műsort vezetnek, de egész délelőtt van műsorvezető, aki a dalok felkonferálása mellett közérdekű információkkal szolgál, de útinform is hallható, valamint óránként friss hírekkel jelentkeznek. A Friss Fm-en – más rádióktól eltérően – korábban vannak a hírek, minden egész óra előtt néhány perccel, így innen lehet legkorábban értesülni Kovászna megye eseményeiről – mondta Illés Márton.

frissfm (11)kicsi_b

Illés Márton már több romániai és magyarországi rádiónál is dolgozott mint tanácsadó

A szaktanácsadó, aki már több rádiót is felépített, elmondta, véleménye szerint egy jó rádió kialakítása hosszú folyamat, ami nagyban függ a műsorvezetőktől, de a zenei kínálattól is. Ugyanakkor az is fontos, hogy milyen korosztályt céloz meg a rádió, hiszen mindenki más és más zenét szeret hallgatni. A Friss Fm a fiataloknak szól, jó zenékkel, érdekes kérdéseket feszegető műsorokkal és kívánságműsorral jelentkezik nap mint nap. A rádiót egész Kovászna megyében lehet fogni: Sepsiszentgyörgyön a 88,7-es hullámhosszon, Kézdiszéken a 88,0-án, Erdővidéken a 90,5-ön, Orbaiszéken pedig a 107,2-es hullámhosszon.

A rádió minden műsora interaktív, a szerkesztők várják a telefonálókat, sms-ezőket, de messengeren is lehet írni véleményt, kérdést, ennek azonosítója a frissfm. A rádió egész nap sugároz, nagyszerű zenéket, műsorokat, ezek között pedig a legfrissebb országos, megyei és sepsiszentgyörgyii hírek hallhatók.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét
9.
dj-istike
2012.11.20., kedd [13:36]
syiasytok megadnatok a telefon szamotokat amin tok zeneket kerni
8.
marta gal
2011.12.05., hétfő [08:55]
A regi idokben a gyerekek diot,almat.meleg zoknit es ijesmiket kaptak a cipobe.Ma mar nagy csizma kell legyen , hogy bele ferjen a sok edesseg.
7.
Lulus
2011.06.22., szerda [08:26]
Dupla Csavar? koppintás íze van. Szegénységi bizonyítvány ha csak ennyire futotta.
6.
üdv Kézdivásárhely János vagyok .:):):)
2011.06.21., kedd [16:21]
amúgy még Székelyudvarhelyt is van olyan pl,hogy,más rádió.ro.és príma rádió,és persze a starradió e-zzek mind .ro végződnek halhasd meg te is mert jók és mind lehet az webben is halhatni amúgy .

üdv Kézdivásárhely János vagyok .:):):)
5.
petrica
2011.06.17., péntek [15:35]
Nagyon jok a zenek, olyan mint egy nagy roman radio, ennyi uj slager sehol sincs mint itt. Kellett szentgyorgyre egy jo radio ami nem olyan unalmas mint a tobbi. Remelem a musorok is ilyen poenosak maradnak es nem veszik fel a sepsi radios uncsi style-t. Jok a reggeli temak, sokat rohogok azon ahogy kivesezik a musorvezetok a dolgokat! Grtaula!
4.
egy sepsii
2011.06.16., csütörtök [14:31]
Jo radio, jo zenekkel, csak a hirek nem tetszenek. Elhalkul es megerosodik, monoton hang, rossz kiejtes foleg a roman nevek eseteben es szerintem unalmas. A reggeli musoron jokat lehet rohogni, lehet nem a musorvezetok fejebol pattant ki ez a zsir felepites de jo lett! Inkabb mint szupernagyi es ....sics.
3.
Laca_ka
2011.06.15., szerda [14:48]
A kivansagmusoros Both Ildi azonos a szekelyhonos Both Ildivel?? Kellemes a hangja, vidam es ude, hallgatjuk! Jok a zenek, tetszenek a bejatszasok, es az, hogy no reklam! Kezdin jol szol, de a kornyeken is!
2.
MR
2011.06.15., szerda [10:16]
Kettő baj van az egésszel, hogy sem a név nem eredeti sem az ötlet. Megint majmoljuk a Csonkaországiakat, Debrecenben van már régóta Friss FM, és most ez, hogy minden zene csak neked szól, hát ebben is hallani némi Rádió1 vagy Klassz FM beütést. Na de mindegy, jó hogy van aztán majd elválik, várom én is a on-line stream-et.
1.
sanchox
2011.06.14., kedd [16:33]
Kár, hogy nálunk nem lehet fogni! Internetes streamje mikor lesz?
Hozzászólások9