Székelyhon.ro
2017. február 21., kedd; Ma Eleonóra napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Harcban a rákbetegségekkel

Fancsali Attila | 2010.04.27. [10:49] | Utolsó módosítás: 2010.04.27. [10:55]

Szerdánként a Vásárhelyi Hírlap olvasói a rákbetegségek kialakulásáról, kezeléséről olvashatnak. Hétről hétre a Rák Információs, Prevenciós és Terápiás Központ vezetője, dr. Kerestély Péter ismerteti a legfrissebb újdonságokat a daganatos betegségek megelőzésével, gyógyításával kapcsolatosan.

rakprevencioA Vásárhelyi Hírlap április 28-ai számából az olvasók megtudhatják, hogy bizonyos trópusi gyógynövénykivonatok megfelelő felhasználásával az immunrendszert nem csak, hogy erősíteni lehet, de a rákos sejtek burjánzását is meg lehet akadályozni. Ezek azonban nem csodaszerek – ilyenek ugyanis nem léteznek. A gyógyuláshoz vezető út munkával, elszántsággal van kikövezve.

"Egy jól működő, erős immunrendszerrel rendelkező szervezetben a ráksejtek szaporodása is gátolt, újabb daganatok, áttétek képződése megelőzhető, a már meglevők terjedése megállítható, sőt visszafejlődésük, szétesésük is elérhető, erre számtalan példa szolgál tanúbizonyságul. A hagyományos rákellenes gyógymódokkal (radio- és kemoterápia) szemben nincs semmiféle negatív hatása, hiszen nem pusztítja a rákosan elfajult sejtek mellett az egészséges sejteket, szöveteket is, gyengítve a szervezetet és padlóra víve az immunrendszert, ellenkezőleg, megerősíti azt" – fejtette ki dr. Kerestély Péter.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét