Székelyhon.ro
2017. február 27., hétfő; Ma Ákos, Bátor napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Szexbiznisz a jóga paravánja mögött? Szexbiznisz a jóga paravánja mögött?

Bús Ildikó | 2012.01.24. [19:10] | Utolsó módosítás: 2012.01.30. [19:38]

Szexuális kapcsolatokra próbálták rávenni őket – állítja néhány, a MISA néven ismertté vált szervezetből kilépő hölgy. Szerintük a spirituális gyülekezet jógatanfolyamok révén szédíti el – többnyire – a nőket, hogy aztán különböző szexuális szolgáltatásokra vegyék rá őket. A hivatalos magyarázat szerint ezáltal ugyanis megtisztul a karmájuk.

igazi_joga_b

Az igazi lélekemelő jóga

Évek óta tart a MISA-botrány, a Gregorian Bivolaru-féle gyülekezetből már sokan léptek ki, és botrányos részleteket tártak a nyilvánosság elé. A rendhagyó tevékenységről több internetes portál is beszámol, amelyeket ex-tagok működtetnek, és ahol névvel vagy név nélkül mesélik el saját történeteiket. Ezúttal a szervezet egykori sepsiszentgyörgyi tagjai tálaltak ki, megnevezve a szervezet helyi embereit is.

Szexszel a magasabb spirituális szintre

Cecilia Tiz hosszú ideig volt a MISA oktatója, ma már azonban rémálomként tekint a szervezetben eltöltött évekre. Megkeresésünkre azonnal reagált, elmesélve részletesen mindent, amit tud a szektáról. Szekta ugyanis a MISA, mert minden adott ahhoz, amitől szektává válik egy szervezet: egyetlen abszolút igazság, egy vezető, aki mindenek felett áll és teljes életmód-változtatás – azaz elszakadás a családtól és a barátoktól. Cecilia jelenleg Németországban él, elvált a férjétől, aki szintén MISA-tag, és teljesen a befolyásuk alá került.

A jóga mindennapos gyakorlása önmagában is hasznos. Javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz, és az életminőség javulását eredményezi, ezért kezdik el nagyon sokan.  Eleinte ez is történténik, ám amikor a tantra jóga szertartásain is részt vesznek a kiválasztottak, rájönnek, hogy mindennek az alapja a nyílt párkapcsolat, ahol a párok – több százan is akár – egymást cserélgetik, és ettől emelkednek magasabb spirituális szintre.

ceci_v_b

Az ex-oktató, aki mindent felvállal

MISA-szálak Sepsiszentgyörgyön

A szervezetnek sepsiszentgyörgyi vonatkozásai is vannak, erről beszélt szerkesztőségünknek két lány, akik szintén megtapasztalták a jóga másik oldalát. Állításuk szerint a MISA együttműködik a sepsiszentgyörgyi Mandala Kulturális Ifjúsági Szervezettel és az Arte Diem Társasággal is, és így szervezik be a sepsiszentgyörgyi nőket és férfiakat különböző pornófilmekbe és videószex munkákra. A szervezetek elnöke Cs. I. L., aki különböző képzéseket és jógatanfolyamokat szervez, korábban a Gardianul és Adevărul című lapoknak beismerte, hogy közvetlen kapcsolatban áll a MISA-val, bár a vádakat, miszerint pornófilmeket rendez és szereplőket toboroz, határozottan tagadta.

„Az Arte Diem Társaság létrejöttében döntő szerepe volt a Mandala Kulturális Egyesület által évente megszervezett alkotótáboroknak, amelyek során nyilvánvalóvá vált, hogy szükség van egy szervezetre, amely továbbviszi a táborban átélt pozitív élményeket, és kivitelezi az ott megfogant ötleteket, terveket” – olvasható a hivatalos honlapján a szervezetnek, amely a Kovászna Megyei Tanács támogatását is élvezi, kimutatások szerint az elmúlt évek során többször is kaptak támogatást. 2010-ben 5000 lejt kaptak két pályázatra: először 2000, majd 3000 lejt, tavaly pedig 2000 lejt egy pályázat megvalósítására, alkotótábor szervezésére.

Cecilia Tiz a MISA sepsiszentgyörgyi vonatkozásairól írt válaszleveleiben állítja, Cs. I. L. olyanokkal működik együtt, akik különböző MISA-filmekben is játszanak, mint például az Extasy Waterben, melyben pee-games-nek nevezett játékot mutatnak be, azaz vizeletjátékot folytatnak a kamerák előtt. Ezeket az állításokat igazolják más sepsiszentgyörgyi ex-jógatanulók is. Az egyik lány így ír levelében: „Szexuális mágia címszó alatt szerveztek a román tengerparton, Costinești-en egy shakti szépségversenyt, amelyen a nőktől, lányoktól vizeletet gyűjtöttek be, amit később országszerte osztogattak a MISA-tagoknak, hogy megigyák. Láttam, amint a társaim – köztük sepsiszentgyörgyiek – megisszák, de az egészet titkosan kezelték, senkinek nem szabadott beszélni róla.”

miss Shakti_v_b

A Miss Shakti egyik titkos próbája

Aljas tetteket követelnek a nőktől

A másik lány szintén tapasztalatairól mesélt, pontosabban arról, hogy miként képezik ki shaktinak a nőket. A szellemi beállítottságú követők shaktiban az isteni akaratot látják, vagy az isteni anyát, aki teljes odaadást követel meg. A jógik számára shakti az erő, amely föltekeredett kígyó (kundaliní) formájában alszik az emberi testben; föl kell ébreszteni, és akkor elérhetővé válik a megvilágosodás. A beavatás vagy képzés viszont nem elméleti síkon zajlik, hanem szexuális kapcsolatok létesítését jelenti, azaz ahhoz, hogy shaktivá váljon valaki, 12 különböző csillagjegyű férfival kell viszonyt létesítsen – írja a sepsiszentgyörgyi lány, aki idejében lépett ki a szektából, így erre nem került sor. A herkulesfürdői és Costinești-i táborokról is mesélnek a lányok: ahhoz, hogy valaki részt vehessen ezeken a rendezvényeken, fürdőruhás képeket kell küldjön magáról a MISA vezetőjének, Gregorian Bivolarunak, aki kiválasztja az alkalmas nőket és férfiakat, majd a fotókat összegyűjti, összefűzi és fekete mágiát űz velük.

Árkos az egyik MISA-központ?

2009-ben Árkoson terveztek táborozást a MISA-tanítványoknak, a rendezvény azonban elmaradt. Kopacz Attila, az Árkosi Művelődési Központ igazgatója a Székelyhon.ro-nak elmondta, Cs. I. L.-t kitiltotta a központból, mert nem szeretné, ha a nevét egybemosnák ezzel a tevékenységgel. Elmondása szerint tudomására jutott még igazgatói kinevezése előtt, hogy évek óta különböző rendezvényeket szerveztek ott, melyek nem vetnek jó fényt az intézményre, és amíg ilyen kép van róluk, addig nincs semmi keresnivalójuk Árkoson. „Ha jegyet váltanak és felöltözve sétálnak a parkban, az ellen nincs kifogásom, viszont szeretnék elzárkózni ettől a két egyesülettől, hiszen az árkosi központ teljesen más eseményeket pártol fel. A szervezeteket még ügyészséggel is kellett fenyegetnem, hiszen mindenhol – honlapon, újságban – a mi épületeinkkel reklámozták, hirdették magukat, ami megengedhetetlen” – mondta Kopacz Attila.

06_MISA1_cd54d48727_b

Több ezer ember került a MISA bűvkörébe

Szereplés pornófilmekben, vagy mégsem?

Az Arte Diem hivatalosan a harmóniára törekvő művészetek felkarolását, érvényre juttatását tekinti fő célkitűzésének, de Cecilia úgy tudja, ennél több áll a szervezet mögött: „Az Arte Diem minden alapítója MISA-tag vagy MISA-oktató, így nagyon közel állnak a szektához, de leplezik a tevékenységüket. A tagok között több olyan van, aki már feltűnt különböző felnőttfilmekben.

Az ex-MISA-oktató szerint Cs. I. L. Bukarestben tartott toborzást melyek révén beszervezte a férfiakat és nőket a MISA-ba, ahol aztán képzéseken, workshopok-on vettek részt. Később filmek forgatásához, illetve videochat munkákra is rávették az embereket: "Én már évek óta nem vagyok MISA-tag, de mai napig kapcsolatban vagyok régi tagokkal, és biztosan tudom, hogy sepsiszentgyörgyi lányok is részt vettek videochat-szolgáltatásban és sztriptíztáncot is vállaltak a MISA-ért, valamint Bivolaru ágyában is megfordultak, hogy így fejlődjenek spirituálisan.”

Az Arte Diem egyesület alapítói mind MISA-oktatók vagy tanítványokés kapcsolatban vannak Cs.I.L.-lel , és többen szerepeltek az általa rendezett La țigănci című darabban is – állítja Cecilia. Szerinte többen is szerepelnek pornófilmekben. Cecilia név szerint többeket is említ, akik felnőtt kategóriás filmekben szerepeltek, szerinte ezek egyike a sepsiszentgyörgyi Gáspár Ákos. Az ügyben megkerestük Gáspár Ákost is, aki azt állítja, Cecilia Tiz nem először próbálja besározni a Mandala egyesület nevét. Véleménye szerint egy elmebeteg nőről van szó, akinek bizonyos érdekkörök kihasználják a MISA elleni vak dühét. Gáspár Ákos kifejtette, a Mandala egyesület Árkoson nemzetközi, szabad részvételű művészeti alkotótáborokat szervez, ahol a nyolc év alatt soha nem forgattak, de még csak nem is terveztek pornófilmet. Egyébként a Mandala 1996 óta tevékeny, de soha nem készített pornófilmet és nem segített semmilyen más szervezetnek ilyen jellegű produkcióban. „Én nem voltam és nem is vagyok oktatója a MISA szervezetnek és soha nem vettem részt pornófilm-forgatáson” – mondta a sepsiszentgyörgyi fiatalember.

Jóga és szekta

„Sajnálatos, hogy a jóga igazi jelentését összemossák egy szektával” – hangsúlyozta Cecilia, aki mai napig jógázik, úgy véli, ezáltal az emberi lélek kapcsolatba kerül az istenivel. A jelenleg pszichológusként dolgozó nő kifejtette: a tantra jóga alapja valóban a szexualitás. Ez alatt azonban a termékenységet és a nemzőképességet értjük, miközben a tantrikus gyakorlatot értelmezhetjük úgy, mint a gyakorló fizikai, lelki és szellemi kiteljesedését a transzcendens valóság irányába. Ehhez pedig nincs szükség párcserére, pornófilmekben való szereplésre vagy alávaló cselekedetekre sem. „Sajnálatos, hogy sok család és párkapcsolat hullott szét a MISA miatt, a legrosszabb pedig az, amikor a párodat, akit szeretsz, nem tudod visszahozni a valóságba, mert annyira bekerítik a Bivolaru-féle tanok” – zárta levelét Cecilia.

Véleménye szerint az a legrosszabb, hogy bár hivatalosan nem történik bűncselekmény – bár Bivolaru ellen kiskorú megrontását is felhozták – nem normális, hogy fiatal nők és férfiak úgy akarnak megtisztulni, hogy közben alávaló dolgokat művelnek, egy olyan cél és ember érdekében, aki megtéveszti, becsapja és kihasználja őket.

bivolaru_v_b

Gregorian Bivolaru, az önjelölt guru

Replika: ez mind hazugság

Az ügyben szerettük volna megszólaltatni Cs. I. L.-t is, de nem reagált megkeresésünkre. A Mandala Kulturális Ifjúsági Szervezet egyik tagja, Melkhun Róbert határozottan cáfolja a vádakat. „Semmi nem igaz a vádakból, csak le akarják járatni a szervezeteket. Jógatanfolyamokat és művészeteket pártoló képzéseket szervezünk, és egyetlen szó sem igaz a pornófilmekbe való beszervezésekből. Hazugság és félreinformálás, ami ellenünk folyik, szeretnek csámcsogni rajta az emberek. Cecilia Tiz pedig ebből él már évek óta, hogy kitalált történeteket tálal a sajtónak, szerintem a SRI bérelte fel erre, így mindent támad aminek köze van a jógához és a MISA-hoz" – mondta Melkhun, majd kérdésünkre megerősítette, hogy ő maga is MISA-tag.

Ki az a Gregorian Bivolaru?

A MISA szellemi vezetője Gregorian Bivolaru, aki a Bukarest melletti kis faluban, Tărtășești-en született 1952-ben. Egyes források szerint március 12-én (ez egyike a legfontosabb dátumoknak a MISA-hívők körében) más források (a nemzetközi körözési dokumentum) szerint március 13-án. Gyerekkorában azt álmodta, hogy egy magas szellemi szintet elért tibeti jógi. Ezeknek az álmoknak köszönhetően azt állította, rengeteg jógamozdulatra emlékszik, és ezeket a módszereket gyakorolta. Az általa későbbiekben kidolgozott jógamódszereket forradalminak és rendkívül hatékonynak ismerték el. A hatóságok 2004-ben figyeltek fel rá, és több mindennel is megvádolták: prostítúció, kiskorúak megrontása, közszemérem elleni bűncselekmény. Gregorian Bivolaru évekkel ezelőtt elszökött az országból, Svédországba ment, ahol 2005-ben a stockholmi hatóságok a Romániában ellene megfogalmazott vádak miatt politikai menedékjogot biztosítottak számára.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét
102.
Tantra
2013.01.03., csütörtök [15:29]
Itt láthatjuk milyen az, mikor vak vezet világtalant. Még az is vak maradhat, aki évekig tanulta, gyakorolta a nézést. Meg azt is mondhatnám, hogy "Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul!" Meg azt is mondhatnám, hogy disznók elé szórták a gyöngyöt. Szent dolgokról nem lehet csak szent helyeken és szentek társaságában beszélni.
Bogárnak köszönöm, hogy megpróbálta.
101.
Anonim666
2012.02.20., hétfő [09:58]
@777:
Örvendek, hogy sűrű programod ellenére, volt pár másodperced ránk. Sajnos, a konkrétabb dolgokra nem maradt időd... Amúgy nem összekeverni a yogázókat a MISA szektával!!!
100.
Mekka
2012.02.15., szerda [09:41]
[Nem ütötte a mércét]
99.
kerek
2012.02.03., péntek [20:20]
e film tartalma azert elgondolkodtato....
http://www.youtube.com/watch?v=DTeCWdJNcfI
ezt meg a lap aljan talaltam , es megneztem , ajanlom mindenkinek :ugy hangzik , hogy tok bunko kell legy mint a ceci, hogy mozgathassanak , es ezzel igy jart e cikk iroja is :)))
http://www.youtube.com/watch?v=oI5mwShTI34
98.
bogár
2012.02.02., csütörtök [18:02]
Na, te mihályARKANGYAL! Jól megaszontad!!! :DDDDDnem semmi, hogy hogy felhúztad magad, de körülbelül szívemből szóltál, csak én kicsit finomabbra vettem volna a hangvételt, de nem baj, ott es jól van!! :DDD Végre kacagni tudok az egészen :) az elején én is nagyon felhúztam magam, nem vagyok misás, de a legközelebbi barátaim azok, sokmindent tudok a dologról, de még így is, én is elkezdtem intenzíven kutakodni, nehogy véletlenül is butaságokat írjak. Végül arra a következtetésre jutottam, mint te. Sajnos ez van. Azért nem kell általánosítani a szentgyörgyiekre, mert ki tudja, kik, honnan szóltak hozzá. Én nem rég élek Szentgyörgyön, nagyon messziről jöttem, és szeretem itt :) Jó embereket ismertem meg itt, főleg misásokat :P
Most már megnyugodtam, hogy azért még maradtak olyanok is, akik a józan eszüket használják :D Köszi!
97.
mihalyARKANGYAL
2012.02.02., csütörtök [15:25]
[Nem ütötte a mércét]
96.
sanyikaaaa
2012.02.02., csütörtök [15:11]
Na aztán jolmegasztona nekünk...de igaza van...töröljük ezt a blogot bocsánatot kérve minden sértettől...és hagyjunk mindenkit élni ugy ahogy akar...aki nekem nem árt...az számomra barát...nektek az a barát aki 2szinüenk hol lexar benneteket utánna meg lenyalja rolatok...
95.
haramija samuel
2012.02.02., csütörtök [15:07]
[Nem ütötte a mércét]
94.
mihalyARKANGYAL
2012.02.02., csütörtök [14:57]
A Szántgyörgyiekkel az a baj,hogy sok ott a paraszt,ahelyett hogy felébredjenek ,egymást eszik meg mindenféle vádakkal halmozva a szomszédokat,ujjal mutogatnak azokra akik másképp élik az életüket...mindenféle hantabandákat terjesztenek,leszolják azokat a szervezeteket amik szentgyörgyöt előbbre vitték...szégyenfolt...ez a magyar igazság...a magyar nép veszte..ha nem más támad..akkor mi önmagunk ,egymásnak támadunk a népen belül...ez van itt is...ki a faxt érdekli mikor gruppeneznek a honatyáitok , orgiáznak, az nem bün nekik...de a yogát leszidjátok és a sexel hozzátok kapcsolatban.
Mindenkinek meg van a maga hite és joga abban higyjen amiben akar...aki más az nem bünös...nézd meg a hitvány lopott életed minden pillanatát...mielőtt itélkeznél olyan embereken akik naponta többször ejtik ki fohászukban Isten nevét...te viszont káromolsz..szidod magyar testvéreidet...Ébresztő parasztok,Európa nem vár meg...sem semmi más változás nem vár rátok...a magyarság igy veszett el ezzel a hozzaállással,ez a nép veszte... EGYMÁST ESZI,MARJA,GYILKOLJA...EZEK VAGTOK SZENTGYÖRGYIEK...
Most meg annyi szidás után 3 honapja elemeztem a yoga csoportot,teljes müködését...és láss csodát barmok: Bivolarunak több lexikonja van a természetgyógyászatról mint te ahány betüt olvastatok életetekbe...több gyógyászati felfedezése mind egész romániának...több embernek segitett életben maradni sulyos betegségben és meggyogyulni mind a hitvány szentgyörgyi pribék fattyu nemzet összevissza...ti szidjátok kit?
Jah a yogárol...egy testi lelki torna ki nem mozgatott talajtorna gyakorlatokkal...ami emeli a test és szemmel egészségét ...ugyhogy inkább ezt tegyétek majmok mind rágalmazzátok a jo emberek társaságát...
Hogy ki hogy sexel , az az ő baja...és hogy ki kivel...eddig is igy volt..nézz magadba paraszt...hány társad volt életedbe...mik a vágyaid?neked enm bün semmi???amugy hogy is hozzák szoba a yogát a sexel...parasztok és a szeretkezés két külön fogalma...de ha a szomszéd lánykát becserkészed az dicsőség mi?
Hitvány alattomos ,csemer banda él sepsin ezt tudja mindenki...szégyeljétek magatokat,ti is akik támogassátok ,hogy e honlapon szennyeket takargassatok ki...szégyenfoltot csináltatok egész nemzetünkre!Hagyjátok a jogásokat yogázni...hagyátok a k..rvákat azt tenni ami nekik tetszik...NE MÁSRA MUTOGASS NÉ MIT CSINÁL...HANEM BIZONYITSD EMBERI MIVOLTOD.
És mennyi szép yogás lány van...elgondolkodtató hogy megtanuloma szeretkezést és választok egy yogás csajt magamnak...igy legalább 2 év mulva nem a szomszédba keresek menedéket mert az asszony unja a sexet....
Mindenki magával foglalkozzon és kérek bocsánatot akit megsértettem...de a valóság kikivánmozott...taknyos székelyek vagytok,mással foglalkoztok mint amivel kellene..ez az oldal a szekelyhon.ro balfaxok nem a ki kivel kefél playboy oldal...ezt sokan olvassák parasztok...lejárattok minket is székelyeket akik nem ottrekedtek a tudatlanság paraszti barlangjába!Szégyeljétek magatokat...kérem pedig az oldal moderátorait töröljön minden szennyet az oldalról...nemzetünk szégyenét hozzátok fejünkre..nem a mások viselkedésével amit hazug ,gazember szájatokkal leirtok...hanem hogy mivel foglakoztok...egymás rágalmazásával.
Akik meg elhagyták a yoga kurzust és feltünést keltve szitkozodnak itt ott hallott dolgokról...szégyeljétek magatokat...szerelmi csalodottságotokba hazudni is hajlandóak vagytok és olyan dolgokat raktok a valóság mellé fel amivel titeket kielemne hogy nem hibáztok????Barmok vagytok és megérdemlitek sorsotok.
Kutatásom során rájöttem,hogy a legkedvesebb,legőszintébb,legaranyosabb,legspirituálisabb meberek a yoga csoportokban vannak..nekik van valami céljuk legalább...és az nem a más rágalmazása...
Minden szitkozodó elnyeri jutalmát...nem kell ezér aggodni...

Mégegyszer elnézést a hozzászólásért...de én sok időt kutattam ezek a vádak után...magam szégyenlem helyettetek!szégyen a székely nemzetre hogy ilyenekkel vádoljátok embertársaitok...Mindenki csináljon azt amit akar...
amugy sdok vád alaptalan...főleg amiket az ex misások kitalálnak,mondjátok volt yogik meghibbantatok...elment eszetek ilyeneket állitva?
Ne replikázz erre a levélre hanem ÉRTÉKELD ÁT HITVÁNY ÉLETED,OTT SEM ÁLTAD MEG A HELYED...ÉLETED VÉGÉIG MENEKÜLNI FOGSZ ÖNMAGAD ELŐL...

ISTEN ÁLDJON MINDEN JÓ EMBERT...ISTEN ÁLDJA TOVÁBBRA IS A YOGÁSOKAT...ISTEN ÁLDJA A HITVÁNY HAZUGOKAT IS HÁTHA FELNŐNEK SZÉKELYNEK LENNI!
93.
kocsmás
2012.01.29., vasárnap [12:10]
Nekem a felső kép nem csak a lelkemet emelte meg.Jó fej ez a vén Bivaly ,irigyelem
92.
yogi bear
2012.01.29., vasárnap [12:04]

Ez a ven foszer minden tyukeszu libat meg kell d***on, vagy joga van csak a piacosokat valasztani.Ezert nem hiszem az egeszet, ez meg egy cicciolinaval sem tudna mit kezdeni.

91.
Dolores
2012.01.28., szombat [16:58]
Szerintem Both Ildi MISA-s. És mindennek ő az oka. :-)
90.
bogár
2012.01.28., szombat [16:45]
sajnálom, hogy ekkora a sötétség errefelé...én megpróbáltam, lelkiismeretem ezért tiszta, és ismét bebizonyosodott, hogy az emberi butaság és rosszindulat határtalan. és a kettő együtt még veszélyes is lehet.őszintén sajnálom. Majd ha belépek a misaba, csak azért nem fogok nyilatkozni, hogy ne adjak lehetőséget arra, hogy minden szavam kiforgassátok, félreértelmezzétek, hogy másokat ezzel félrevezessetek, és csámcsogjatok nagyokat rajta úgy, ahogy ebben a cikkben teszi Both Ildi, és a hozzászólók többsége. Az a baj, hogy általában ez az irány a médiában. csak azt nem értem, hogy mi értelme, mi jó származik ebből bárkinek is. ezt csak azok tudhatják, akik művelik. innen arrafele már nem nagyon érdekel az egész, mert az olyan embert, aki hiszi is a saját butaságát, nem lehet kijózanítani.
Köszönöm a lehetőséget, hogy hozzászólhattam a dolgokhoz. Próbáljátok meg szeretni egymást, és nem szétszedni! :)
89.
PDL fan
2012.01.28., szombat [15:08]
Basescu si Marko Bela manânca ciorba de burta.
La un moment dat, Basescu întinde mâna dupa ardeiul iute, dar Marko îl plezneste cu lingura peste degete.
Basescu încearca iar si încaseaza înca una peste degete.
- Ce te-a apucat, mai, Bela? întreaba, mirat, Basescu.
- Mei, Traiane, mei, kit timp eu linge kür la tine, tu nu mónunci órdei üte! E klar la tine?!
88.
kerek
2012.01.28., szombat [12:05]
rendben :)
Elnezest, hogy megsertettem a szabalyzatot es meg lettem cenzurazva , mar masodszor is, viszont ledobbenve kiszurtam kilenven hozzaszolasat , ahol a altala romanul leirt ferfi nemi szerv kozonseges kifejezessel , az o kommentje nem lett kivagva.Erdekes....
Itt a kivagott uzenetem meg udvariasabban, harmadszor :
Ha a Misaban ilyen gyonyoru nok vannak , ott a helyem!!
87.
szuszer
2012.01.28., szombat [11:44]
(szerkesztői hozzászólás)
Örömmel vesszük hozzászólását, mindössze annyi a kérésünk, hogy a Caps Lock-ot kapcsolja ki. Köszönjük a megértést!
86.
kerek
2012.01.28., szombat [11:25]
[Nem ütötte a mércét]
85.
kerek
2012.01.28., szombat [10:50]
[Nem ütötte a mércét]
84.
kilenven
2012.01.27., péntek [22:43]
Koszonjuk Karina! Megegyszer megismetelnem az altalad irottakat. ( Ha nem banod, megfogunk keresni a kovetkezo cikkhez. (Emailedet a szekelyhon.ro Adminjatol hivatalosan kikerjuk, ha nem banod. Ha igen, kerunk itt jelezd! )

"Késztetést érzek, hogy hozzászóljak én is. Miért kell tagadni a biztosat?? Az, hogy tényleg a lányok rúdtáncolnak és pornó chatelnek, és összegyűjtik őket valahová, ahol mindenfélékkel beetetik és aki nem leszbikus azt is azzá teszik, mert szerintük az igazi nő először is nő és nővel kell lennie, aztán a férfival?? Ezeket én is tudom, én is tapasztaltam. Nem akartam beírni a témához, de felháborít egyesek elvakultak és félnek és tagadnak. Senki nem állította, hogy köteleznének valamire, de lelkileg elköteleződsz és nem tudsz kilépni csak nehezen. Főleg, ha a társad vagy a barátaid is ott vannak. Akkor igazán nehéz csak kilépni. Tudom mit beszélek, higyjétek el!!! Nagyon is és szerintem 90 is tudja. Ez az exmisa oldal sem marhaság, nem véletlen jött létre és mindenki nézegesse meg kicsit, mielőtt elvakulna. És aki kilépik sem vállalja fel, hogy több száz férfival feküdt le és művelt mindenféléket, mert nem egyszerű szerelmeskedésről van szó, hanem nagyon nagyon erős dolgokról. De amikor benne vagy NEM látod sajnos. Ezért kellenek ezek a cikkek, mert minnél többen látják, annál többen ébredhetnek rá a valóságra. Hogy semmi köze a szexnek, az anál-szexnek, a pee-gamesnek ahhoz,hogy megtisztulj, hogy boldog légy és kiegyensúlyozott. És igenis vannak szentgyörgyiek benne, nem is kevesen. Én is szégyenkezem még mindig, de minden tisztelet a Ceciliáé, aki névvel vállalja be az egésszet. Én ezt nem merném még, de azt igen, hogy mindenki ébredjen fel: itt nagyon rossz dolgok folynak!!!!! Csaaádok mennek szét és életek mennek tönkre. Köszi a cikket, minden tisztelet illeti az újságírót is. Felvállalni, leírni, körül járni nem kevés munka, és kellenek az ilyenek, nagyon is!!!!
Köszönöm."
83.
Dolores
2012.01.27., péntek [22:01]
Nem baj, ha bogár és frufru is megtapasztalják, akkor tuti nem szólnak hozzá ilyen írásokhoz, hanem szépen csendben meghúzódnak egy sarokban. Bár igazán beszámolhatnának élményeikről majd.
82.
kilenven
2012.01.27., péntek [21:57]
Dolores. Kerdezd Bogart:) Frufrut;) De valoszinu, hogy Karina fog csak valaszolni.
81.
Dolores
2012.01.27., péntek [21:53]
Es mi tortent, ha sorra kerultek? Ez egyre izgibb. :)
80.
kilenven
2012.01.27., péntek [21:43]
Bogar. A mantra, amit hallgattatak a huszonannyi novel igy hangzott felvetelrol: PULA... Es ez ment megallas nelkul, mig sorra kerultek, addig csak annyi dolguk volt, mint letusoljanak, simara borotvaljak magukat es pornofilmet nezzenek ;)
79.
kilenven
2012.01.27., péntek [21:38]
Frufru. Ugye erzodik , hogy itt nem fizet senki senkinek!? Csupan Te onmagadnak. Atvertek. En sem ismertem be elore, csak amikor eglattam a tanitomat "lepisilve" egy spiritualis filmben ;)
78.
kilenven
2012.01.27., péntek [21:35]
Karina! Emelem kalapom! A felesegem konnyezik:) Koszonjuk szepen!
77.
frufru
2012.01.27., péntek [19:38]
bocsi , meggyozott
76.
frufru
2012.01.27., péntek [19:36]
riti , csatlakozom hozzad!!beiratkozom en is :)) , kilencven megyozott :))
75.
frufru
2012.01.27., péntek [19:17]
kilencven , szoval bevallod , hogy jol kimoderaltad magad e helyen !!akkor jo vastag a buxad, es ezzel arra is valaszt adtal , amire igazibol kivancsi voltam, hogy felbereltek .Nahat!! jo balhe kevero vagy , csak sajnos nem birtad IQ-val :)). Nem baj , igy legalabb mindenki szamara vilagos , hogy szervezett balheba keveredett!!
74.
bogár
2012.01.27., péntek [16:58]
Kedves Karina! szerintem egyáltalán nincs miért szégyenkezned. Bármit is tettél, a saját testeddel, életeddel (gondolom mások bántása nincs benne a játékban...) tetted, te viseled a következményeit, te kell feldolgozd, és ledolgozd, ez csak rád tartozik. A misan kívül is történnek dolgok és cselekszünk úgy, hogy szégyelljük magunkat, pedig ameddig nem gázolunk mások életébe, addig csak saját magunkra tartoznak a tévedéseink. És ezek azért vannak, hogy tanuljunk belőlük :) Nem akarok itt okoskodni, de tényleg az van, hogy sokszor ítélkezünk mások felett és közben semmi közünk hozzá. Én is sokszor ebbe a hibába esek, ezért szólok saját magamra meg másokra is nagy ritkán, hogy figyeljenek kicsit oda erre. hogy kinek milyen a szexuális élete, ízlése, mit vállal be, mennyiért, és kinek adja azt a pénzt, az csak rá tartozik, legyen az misás vagy nem misás. És ha bevállalt vallamit, utána pedig megbánja, az tanuljon belőle, mert semmi sem történik véletlenül.
Karina! Remélem, megtalálod a nyugalmad, és ha már megtörtént valami, és úgy döntöttél, hogy szakítasz vele, akkor kívánom, hogy sikerüljön, és ne szenvedj fölöslegesen túl sokáig érte! :)
73.
Karina
2012.01.27., péntek [16:41]
Késztetést érzek, hogy hozzászóljak én is. Miért kell tagadni a biztosat?? Az, hogy tényleg a lányok rúdtáncolnak és pornó chatelnek, és összegyűjtik őket valahová, ahol mindenfélékkel beetetik és aki nem leszbikus azt is azzá teszik, mert szerintük az igazi nő először is nő és nővel kell lennie, aztán a férfival?? Ezeket én is tudom, én is tapasztaltam. Nem akartam beírni a témához, de felháborít egyesek elvakultak és félnek és tagadnak. Senki nem állította, hogy köteleznének valamire, de lelkileg elköteleződsz és nem tudsz kilépni csak nehezen. Főleg, ha a társad vagy a barátaid is ott vannak. Akkor igazán nehéz csak kilépni. Tudom mit beszélek, higyjétek el!!! Nagyon is és szerintem 90 is tudja. Ez az exmisa oldal sem marhaság, nem véletlen jött létre és mindenki nézegesse meg kicsit, mielőtt elvakulna. És aki kilépik sem vállalja fel, hogy több száz férfival feküdt le és művelt mindenféléket, mert nem egyszerű szerelmeskedésről van szó, hanem nagyon nagyon erős dolgokról. De amikor benne vagy NEM látod sajnos. Ezért kellenek ezek a cikkek, mert minnél többen látják, annál többen ébredhetnek rá a valóságra. Hogy semmi köze a szexnek, az anál-szexnek, a pee-gamesnek ahhoz,hogy megtisztulj, hogy boldog légy és kiegyensúlyozott. És igenis vannak szentgyörgyiek benne, nem is kevesen. Én is szégyenkezem még mindig, de minden tisztelet a Ceciliáé, aki névvel vállalja be az egésszet. Én ezt nem merném még, de azt igen, hogy mindenki ébredjen fel: itt nagyon rossz dolgok folynak!!!!! Csaaádok mennek szét és életek mennek tönkre. Köszi a cikket, minden tisztelet illeti az újságírót is. Felvállalni, leírni, körül járni nem kevés munka, és kellenek az ilyenek, nagyon is!!!!
Köszönöm.
72.
bogár
2012.01.27., péntek [16:15]
kedves Kilencven!
Lehet, hogy buta vagyok, de most végképp nem értem, hogy az az asszony általi másfél óra mantrahallgatás miért tette be annyira az ajtót 6 évi misazás után. ez téged miért akasztott ki? ezek szerint semmi szex nem volt benne...ne érts félre, nem gúnyolódok, csak meg szeretném érteni.
Ami pedig az exmisa oldalon van, az röhej...akiben maradt egy csöpp ész, az látja. remélem :)
71.
kilencven
2012.01.27., péntek [15:53]
Bogar. Az asszony koszoni, jol van :) Azota leptunk ki, hogy masfel oran at hallgatta a P--A, P-l-, PU--, P- - A mantrat ;) Mondta valaki, hogy koteleztek? :))

Osszehoztam ;)
70.
AmisA
2012.01.27., péntek [15:51]
Es mar miert nem misas-ztok kedves kilencven? Hat ev alatt jottel ra csak, h nem jo?? Addig az asszony videochattelt, v esetleg Te is?:) Hat evig elfogadtad, aztan egyszer csak megsem?? - itt csettintettem egyet a kezemmel- :-)
69.
kilencven
2012.01.27., péntek [15:45]
Kedves Bogar! Ha a szabadkőműveseket hallom, kiraz a hideg:) Evvel van kimosva minden. Akarki hozzaszol a misahoz, az szabadkomuves:)) Nem tunt fel neked a yogesoteric.net oldalon ? :)) ARIEL

"Csak a saját magad fejlődése érdekeljen:)"- Ezert tart ott a Vilag ott, ahol! Nehogy korulnezz, hogy lasd, a szomszedodat "spiritualizalja" epp az Oktatod! Ne lasd!

Hat (6) kerek evet voltunk a Misaban, ez boven eleg, hogy meglasd a felszin alatti dolgokat. persze, ha akarod latni ;) ;)

Ha a fentiekre a kovetkezok ugranak be, hogy: ignorant, larvar, francmason, SRI esatobbiesatobbi, akkor .......(kimoderaltam magam) ;)

Ezeket nem akarod latni? http://www.exmisa.org/viewtopic.php?f=3&t=240&p=47415&hilit=videochat+link#p47415

Igen, igen: Senki nem kuldte eroszakkal:)) Ok valasztottak. (De akkor a penz miert adjak a Misanak? ) ( Nem kell valaszolj, retorikus kerdes) ;)
68.
bogár
2012.01.27., péntek [15:45]
Kedves Kilencven!
Akkor most már értem, hogy honnan a gyűlölet! ezek szerint az asszonynál van a kulcs...csak nem kellene kiterjeszteni az egészre. Miért, amúgy a civil életben, misan kívül nincsenek megcsalások, házipornó, videochat, és hadd ne soroljam? ne legyetek már ennyire álszentek! sokkal durvább dolgok folynak a misan kívűl, azzal kellene foglalkozni. ha nem lenne misa, akkor is találnátok valakit, valamit, amire rá lehet fogni a saját kudarcotokat...attól vagyok ledöbbenve, hogy az emberek mennyire "bárányok", terelgetnek itt össze-vissza, meggyőződésből, közben még saját magukkal sincsenek tisztában. egy kicsit nézz magadba, Kilencven, és vizsgáld meg, hogy valójában mi a gondod a világgal. Ha misas voltál, akkor, gondolom, annyi csak ragadt rád, hogy ezt összehozdd :) sok sikert!
67.
kilencven
2012.01.27., péntek [15:28]
Amisa :)) Rengeteg szinteket elertem :)) Igen, en is misa tag voltam a csaladdal egyutt, ezert is tudom, hogy mi tortenik a felszin alatt. Ti is tudjatok ;)
Az bosszant, hogy nem ismerik be a tevedeseiket es tovabbra is gyujtogetik az artatlan zoldfulueket (En is odavittem a szomszedasszonyt :))))))
Nem haragszom senkire :)
A TENYEK az exmisa.org-on.
Hogy mit csinal Magnus a lelketekkel, testetekkel, az szepen irva vagyon a fent emlitett oldalon. Nincs idom idezgetni, ha valoban erdekel, akkor utanabanyaszol;) nemde?
Amugyis Tapasom van. Azt meg kihagyni akkora plussz karma, mint bibliara tett kezzel eskudni a spiritualis meg lelki fejlodesemre, hogy nem divulgalom azt a mantrat, melyet a felesegem kellett hallgason Magnus eloszobajaban, es igy hangzott: P--A :))) Tovabbi fejlodest kivanok Holgyeim es Uraim! ;)
66.
bogár
2012.01.27., péntek [15:20]
Kedves Riti! Nekem elég sok információm van elsőkézből a misaról, sokáig gondolkoztam, hogy én is beiratkozzak, de csak az gátolt meg, hogy kicsit lusta a természetem, ha már bele mennék, komolyan szeretném csinálni :) Én drukkolok neked, és bátorítalak, hogy belevágj. Bármikor elkezdheted, bármikor abbahagyhatod, senki sem kötelez semmire, minden csak tőled függ. Ha nem akarsz azon a szellemi szinten maradni, mint a hozzászólók többsége, akkor ne is gondolkodj, indulj el az úton. csak tőled függ, hogy mit vállalsz be! ezt sose feledd! Természetesen sok buta ember is kipróbálta, nem tudta felfogni, vagy félreértelmezte a dolgokat, és most itt gyalázkodik. ezekkel nem kell foglalkozni. Csak a saját magad fejlődése érdekeljen:)
Kedves Kilencven! Egyre több gyűlöletet érzek a megszólalásaidban. Ha ennyire tájékozott és körültekintő vagy, akkor gondolom, tisztában vagy azzal is, hogy a szabadkőművesek hogy kerülnek a képbe a misa ellen elindított kampány kapcsán. Ha ennek tudatában nyilatkozol, akkor egyértelmű, hogy milyen indíttatásból hergeled a népet, ha nem, akkor tényleg csak arra kérlek, hogy nézz utána.
Igyekeztem finoman fogalmazni, nehogy okot adjak arra, hogy kivágjátok a hozzászólásom. Remélem, előbb-utóbb az emberek többsége megvilágosodik, és abba hagyja a rosszindulatú fröcsögést!
65.
kilencven
2012.01.27., péntek [15:14]
Parancsoljatok; http://www.exmisa.org/viewtopic.php?f=3&t=240&p=47415&hilit=videochat+link#p47415
64.
AmisA
2012.01.27., péntek [15:09]
Kilencven, mutass nekem bizonyitekot arra a pornochatre, vagy arra, hogy Bivolaru megveszi a testet/lelket! Netalantan te magad is MISA tag voltal es azert tudod? Es ha mar kileptel, miert haragszol rajuk ennyire? Esetleg nem sikerult elerned bizonyos szinteket es ez bosszant? Ezert vagy ellenuk ennyire?
63.
kilencven
2012.01.27., péntek [14:45]
Riti. Sok szerencset! Az exmisa.org egyengesse utadat! :)
62.
riti
2012.01.27., péntek [14:41]
kilencven , nem tudsz megakadalyozni , hogy beiratkozzak a misaba! mostmar vegkepp nem :))
61.
kilencven
2012.01.27., péntek [14:39]
Frufru, neked ki mondta azt a 80%-ot? Bivolaru? :))
Neked ha nem maradt mas valasztasod, mint a prostitualas, akkor csapjal bele!
S szetneztem, s lattam, amint a Misas ismeroseim egymast megtoltik betegsegekkel:(
A lelkem nem elado! Esetleg Magnus azt hiszi:)) Erre epitette az egesz elmeletet!
Viszont a Miasanal nemcsak a lelkek, hanem a testek is eladok! :) Miert nem akarod latni?MIERT?
60.
frufru
2012.01.27., péntek [14:33]
a fold embereinek 80%-a prositual es a tobbi husz% vegelgyengulesben szenved, mert nincs mas valasztasa.Nezz korul kilencven, magad korul , es magadba! te is azt csinalod , eladod a lelked penzert ....mi ez a hiszteria a misa korul?Feltuno hiszteria!?!
59.
kilencven
2012.01.27., péntek [13:36]
Riti. Inkabb szallj ki! :))
Az exmisa nem ellenkampany, hanem gyujtohely, ahol mindent megtalalhatsz egy helyen. Vchattes vallomasok, Japanbol hazatert prostitualtak beszamoloi, Bivolaru hazugsagai esatobbi-esatobbi :)
Ha meg hazugsag lenne az ott felhalmozott informacio, akkor a MISA nem fizetett volna 10.000 eurot bukarasti hackereknek, h tonkretegyek az exmisa.ro-t! :) Ez sikerult is. Igy szuletett az exmisa.org, es termeszetesen az osszes anyag archivalva van tobb szerveren, hogy nem tudjatok "megcseszni" Miert szurja a szemeteket az igazsag? Mert nem tudtok tovabb penzt gyujteni? Lanyokat futtatni? Szereket nekik eladni? Mert nem kaptok friss hust? Esetleg mindezek jelentik NEKTEK a Spiritualitast?
58.
riti
2012.01.27., péntek [13:32]
Tamas M.Laszlo, elolvasnam a Te hozzaszolasodat is , mert hiszen jo tajekozottabbanak lenni!
57.
riti
2012.01.27., péntek [13:15]
Az exmisas oldalt olvasgatva , ugy tunik , az exmisasok ongolt rugnak sajat maguknak az ellenkampanyukkal.Egeszen felkeltette a kivancsisagomat .Az oldalon " megszerkesztett" parbeszedeken folyik a vita?meg a osszefotoshoppozott fotokon?Meg a protv-s meg antennas videokon? ezt akarjak legyurni a popor torkan?kik?Ezt tartjak igazsagnak?kik?annyira hihetetlen , hogy eskuszom megyek es beiratkozom a Misaba !Igy legalabb kiderul szamomra is az igazsag.Amugy az exmisa oldalon a szellemisegrol irt informaciokat mashol is megtalalhatjuk barmilyen nyelven:google es kereses :))
56.
kilencven
2012.01.27., péntek [12:28]
Frufru. Nyilvnosan prostitual a MISAs holgyek 80%-a! Kuldhetek linket, nezheted eloben, amint a karmatisztitas heveben majszoljak a combkozuket egy webkameranak:)
A befolyo penz Magnuse, vagy epp a shakti oktatoe, aki kikepezte a lanyokat.
55.
kilencven
2012.01.27., péntek [12:23]
Csunyan beszelsz Tamas:)) Miert? A lanyod jart Bivolarunal? Esetleg a feleseged?
Vagy inkabb irigykedsz egy ekkora nezettsegre? Ezt gondolom, mert a temahoz semmi epito jellegu hozzafuznivalot nem tudtal tenni.
54.
frufru
2012.01.27., péntek [12:19]
Kedves Tamas M.en szerencses voltam , es elolvastam a hozzaszolasodat , mielott kivagtak volna !!!es nem vagyok az egyeduli!! hat ez igen!! de ugy latszik , hogy a "rendszer"csak ugy mukodhet , ha naprol napra mindenki nyilvnosan prostitual !! ...ugyhogy nem kell MISA-s legy , hogy megvehessenek :)))!!!
53.
AA.
2012.01.27., péntek [11:59]
Tamas, te nem kritizaltal, hanem fenyegetted. Ismeretlenul. Ez a cikk korekt, mindenki meg van benne kerdezve, elmondhatta a velemenyet es igazat. Kellenek ilyen cikkek, mert ha egy ember is eszreveszi ezaltal a fertot, maris megmenekulhet. Ez nem bulvar, nem arrol szolt, hogy melyik hiresseg kivel k...r szentgyorgyon. Amiket te irtal Tamas Both Ildirol az undorito volt, helyes, ha kimoderaltak. Te biztos profi ujsagiro lehetsz.
52.
Tamás M.
2012.01.27., péntek [11:26]

kedves bulvárnemzettség és szotyori média-szakapparátus!

Teszek a MISA-ra, de az, hogy kivágjátok, magyarán kicenzúrázzátok a hozzászólásokat fölöttébb idegesítő, csak azért mert az "újságíró hölgyemény " személyét és felkészültségét érte némi kritika!!!

A szabályzat értelmében tessék moderálni a többi hozzászólót is, úgy gondolom bőven akadna vagdosni való, nosza rajta.
(...)

51.
frufru
2012.01.27., péntek [00:26]
http://www.exmisa.org/viewtopic.php?f=32&t=1608 itt a link is :) a cecivel
50.
frufru
2012.01.27., péntek [00:17]
nem mondjatok , hogy igy nez ki a cecilia tiz???? (a fent mellekelt linken) ez komoly??? basszus!!azt se tudja mit akar mondani......ugy tunik , hogy tok bunko.......na , hat kellemes csamcsogast mindenkinek,es errol ennyit!!
49.
Tamás M. László
2012.01.27., péntek [00:04]
[Nem ütötte a mércét]
48.
Odor
2012.01.26., csütörtök [17:02]
meseljetek meg na, en elvezem. es legalabb kiderul az igazsag is.
47.
kilencven
2012.01.26., csütörtök [10:09]
Koszi Puki!!!
Ugy tunik egymasmellett ultunk:)) szorol-szora megerositem, miket leirtal. Azt a szagot soha nem felejtem el:)) szaz-ketszaz tesztoszteron- bomba:))
46.
puki
2012.01.26., csütörtök [09:57]
Kedves nem misatagok es kedves misatagok!
Ezen az oldalon www.exmisa.org mindent megtalaltok reszletesen, ami a Misa hattereben tortenik.
Kellemes olvasgatast, egyeseknek pofaraesest, masoknak felebredest, aztan undort, kesobb hanyingert es legvegul megbocsajtast, mindazoknak, kik csak evek multan vettek eszre, hogy meg fizetnek is azert, hogy kimossak az agyat.
45.
puki
2012.01.26., csütörtök [09:52]
@Ri
Paravan? Csak fekete nylonzsakokkal elfedett ablakok abban a budos, izzadsagszagu teremben Herkulesfurdon:) Motozas az ajtoban. A konferenciara fotogepet, mobiltelefont, semmilyen elektronikai szerkezetet bevinni szigoruan tilos! Most mar remlik? S az is, hogy mirol szolt? Segitsek? Minimum ketoras pornofilm-vetites:) Abbol a "hard" fajtabol:), utana meg szepen elmagyaraztak reszletesen, hogy hogyan is kell "nyulkalni a noben" :)) Ker meg valaki reszleteket? A pontossag kedveert ugyanilyen mocskos pornot vetitettek a noi teremben is. Ugyanis a felesegem elmeselte:) Pedig ugye, h nem szabad megbeszelni? :))
Mindenkepp koszonjuk az ujsagironak, hogy ennyire reszletesen korbejarta a temat, megszolaltatott egykori misatagokat s nemcsak. Varjuk a kovetkezo reszt.

@Ri csak ket kerdesem van.1). Kaptal Magnustol "beavatast" Bukarestben vagy Parizsban? (Kozeli ismerosom kapott, a ferje kuldte el Bivolaruhoz, hogy lefekudjon vele:) kellett volna lassatok az arcat, mikor meselte, hogy aznap o volt nyolcadik a sorban:))
2).Megtudhatom, hogy te milyen hiteles forrasbol tudod, hogy Cecilia Tiz penzt kap? (azert, mert elmondja, hogy az o ferje is elkuldte Bivolaruval valo mocskolkodasra, s nem ment el)
44.
Ri
2012.01.26., csütörtök [09:13]
Miert kellene barmilyen paravan ahhoz hogy valaki szexbizniszbe utazzon?? Most komolyan. Cecilia abbol el, ismetlem penzt kap azert, hogy mocskolja a MISA-t, ez azert nem egy hiteles forras. Gregorian Bivolarut Szebenben(!! Romániában) felmentettek a birosagon, a vadakat nem tudtak bizonyitani, pedig az egesz media kampanyok szoltak errol. Miert nem szolnak arrol a hirek, hogy mar a kommunistaknak is bajuk volt a jogasokkal, az egyetlen szervezet volt amit nem tudtak megszuntetni? En is voltam nehany taborban Herkulesen es Costinesten nem tudom megerositeni azt amirol a cikk szol es amibol csak annyi derul ki hogy az iroja feluletes es kivul allo.
43.
puki
2012.01.26., csütörtök [09:09]
- Miért nem hangoskodnak a
vegetáriánus nők orgazmus közben?
- Mert nem akarják elismerni, hogy egy
darab hús ekkora örömet okozhat...
42.
adakozó
2012.01.25., szerda [21:30]
Szexeljük egymást gyerekek.Éljen a szabad erotika
41.
merta
2012.01.25., szerda [20:17]

Elvezem, hogy meg akarjak vedeni magukat, es mosakodnak a MISA-sok, kozben meg ott vannak a leleplezo fotok, videok, Haromszekiekrol is. Az exmisa.org oldalon. Basszus, meg egetitek is magatokat?? Ezek utan?? Ott vannak a kepkockak, a Cs*** rendezte filmek, melyekben szentgyorgyiek is szerepelnek, itt vannak a cikkben a lanyok, akik megszivtak es megis tagadjatok??? Es erre ad penzt a megye? Az en adombol?? F***a nem mondom. Tenyleg. Es gyerekek eheznek. ...

40.
csibi.marti
2012.01.25., szerda [19:48]
Jó újságíró, nincs mitől féljen. A több mint háromezres látogatottságért és a kommentekért, melyeknek számát én is emelem most, jelentős prémium üti majd a markát a félévi vagy év végi kiértékelőn.
De ha már itt vagytok, javaslom, nézzetek át a gyergyói oldalra is, mert ott is vannak jó fotók, igaz, hogy nincs rajta csórénő s a cikkben is csak pozitív dolgok vannak leírva, de attól még érdekes, komolyan :)
itt van ne: http://szekelyhon.ro/hirek/muvelodes/fotok-viszik-egerbe-gyergyot
39.
2012.01.25., szerda [18:43]
közzétételek: az ex tagok http://www.exmisa.org/viewtopic.php?f=32&t=1608
38.
Odor
2012.01.25., szerda [16:39]
http://www.youtube.com/watch?v=W5LSG76phc0

Mi az ami nem hiheto ebben? Kepek, videok tamasztjak ala. Szegyen a varosra, es meg penzelik is. Van itt meg le leplezni valo ugy erzem. Hajra!!!
37.
Regis Notarius
2012.01.25., szerda [16:23]
Néhány fotó a szavak helyett:

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/foto-uite-cum-se-alege-o-miss-la-misa-300908.html
36.
777
2012.01.25., szerda [15:53]
@nocsak:
Orulok a kerdesednek. Most legalabb megtudja mindenki hogy miert is van ez. Arrol van szol, hogy valamelyik evbe kitalaltak (a media), hogy ezeken a rendezvenyeken terjesztodnek azok a betegsegek (holott semmilyen meditacio/konferencia alatt nem tudnak ezek terjedni), es ez eleg komoly ok lett volna arra hogy megszuntessek a taborokat. Igy egyetlem megoldas erre azok a tesztek amikrol beszeltel...

@kilencven:
A ferfi konferencian a ferfiassagrol van szo, a noin a noiessegrol...

Valaszolgatnak itt egesznap a kerdeseitekre, de sajnos nincs annyi idom.

Minden szkeptikusnak, titeket is beleertve, ajanlom, hogy menjetek el, es nezzetek meg hogy mi tortenik ott, mielott itt beszelnetek az alapjan amit itt-ott hallottatok es lattatok.
35.
nocsak
2012.01.25., szerda [15:40]
Leragadtatok a szexualis felenel holott sokkal tobbrol van szo: felbomlott csaladok . A szex jeleneteket nehez bizonyitani mert akik reszt vettek nem fognak errol beszelni a masok meg nem lattak, de felbomlott csaladokrol es vallasokrol lehet bizonyitekokat kapni, es ha mar reszt vettel akkor te is informalhatsz a furdoruhas kepekrol es az AIDS illetve szifilisz tesztekrol
34.
5vn4h3
2012.01.25., szerda [15:21]
Ha igaz amit a "hölgy" állít, akkor mégis hogy bírta mindezt 1o évig csinálni? Én is voltam jógatáborokban és 777-vel értek egyet.
Ez csak egy lejárató kampány, de szentgyörgyön mindenki betokosodott és előítéletekkel teli. De nyilván hihetővé válik a cikk, mivel lassan mindenki bábuvá válik, es elhisz mindent amit a tvben lát, vagy az újságban olvas, ahelyett hogy utánanézne. Ez nem szekta, ez egy életforma, annak aki szeretne tudatosan élni, és akinek az elméje befogadja az új információkat. Semmi sem kötelező.
33.
kilencven
2012.01.25., szerda [15:20]
@ 777

Ha majdnem minden rendeznenyen voltal, akkor valoszinuleg csak elkaphattad valamelyik evben mondjuk a herkulesi szimpozionon rendezett Ferfi Konferenciat, vagy eppenseggel a Noit... Nem?
Legyszives, irj par tomondatot, hogy milyen temak zajlanak a fent emlitett rendezvenyeken.
Koszonjuk.
32.
yogi
2012.01.25., szerda [15:13]
Both Ildi te nem felsz? Tokos cikk, de szentgyorgy kicsi szerintem.
31.
nocsak
2012.01.25., szerda [15:06]
@777:
akkor valoszinu megtudod magyarazni azt is hogy miert kernek furdoruhas kepet es AIDS illetve szifilisz tesztet ezekre a rendezvenyekre?
30.
777
2012.01.25., szerda [14:40]
Kedves olvasok,
El szeretnem mondani nektek, hogy en voltam majdnem minden rendezvenyen ami a MISA kereten belul van (taborokban is), es soha nem talalkoztam semmi sexbiznisszel, es semmi hasonloval sem. Garantalom nektek, hogy a tobbi akarhany ezer ember aki ott volt a taborokban, ok is ugyanazt lattak amit en. Szo nincs szexbizniszrol s tarsairol... Mindenki 'az igazi jogaval' foglalkozott. Azzal amit megtalaltok wikipedian, konyvekben, mindenhol a roman median kivul.
Hogy lehet ez ?
Ez a cikk eleg okosan ossze van rakva, eleg elhiheto lehet azok szamara akiknek fogalmuk nincs arrol hogy mi zajlik a jogasok kozott. Megertem azt is, hogy szuksegetek van a nezettsegre, de szerintem ebben az orszagban van sok olyan hir ami IGAZ is, es erdekes az emberek szamara. A cikknek az a resze, amelyikre mindenki igy fellazadott, mind HAZUGSAG.
Nem tudom ki az Cecilia aki adta az informaciot, nem is erdekel, de ezek utan eleg valoszinunek tartom hogy igaza van Robert-nek arrol amit elmondott rola.
Hogy akkor miert van tele a roman media ilyen informacioval, es mi ertelme a sok fiktiv vadolasnak (a svedeknel kiderult az igazsag), akiket erdekel, azoknak annyit segitek, hogy nezzenek utana, hogy miert akarjak (valakik), hogy minel kevesebb szemely jusson hozza ahoz az informaciohoz amit itt megkaphat.
Igy, hogy a media megtanitotta az embereket, hogy a jogarol a porno, pedofilia stb. jut eszebe az embernek, igy sokan nem mennek el jogazni, de attol oda kerultem en is, es meg sok mas akit CSAK a JOGA erdekel.
Ezek utan elofordult olyan is, hogy valaki tenyleg a pornoert ment oda, de elobb-utobb rajott hogy semmi koze a MISA-nak hozza.
Nefeledjuk, hogy Europa legnagyobb es legsikeresebb (a joga celjaban) iskolajarol van szo.

Aki meg igy is inkabb azt hiszi amit ir a cikkben, annak azt ajanlom hogy menjen el es nezze meg szemelyesen hogy mirol beszelek...
29.
kilencven
2012.01.25., szerda [14:27]
@zsy80
:)
28.
zsy80
2012.01.25., szerda [14:21]
Úgy gondolom hogy egyértelmű igen a válasz az általad feltett kérdésekre a válasz.
27.
kilencven
2012.01.25., szerda [14:04]
@zsy80 -" Miért élnek boldogan és kiegyensúlyozottan a keleti népek, akik jógáznak, annak ellenére, hogy sokkal egyszerűbb körülmények közt élnek, mint mi Európában?"

Mert igazi jogat uznek? Mert igazi mesteruk van? Mert nem Magnus Aurolson(alias Gregorian Bivolaru) fotoja log a szobajuk falan, oltaran? Mert fejlodni szeretnenek, nem penzt csinalni? Mert fejlodni szeretnenek s nem hazudni onmaguknak?
26.
nocsak
2012.01.25., szerda [13:57]
konkretan : elettarsa nemreg valt el (miutan o be zummogte es lebegett felette) es jogazik egy jo ideje
25.
Bea108
2012.01.25., szerda [13:47]
Na ez jó kérdés volt! Érdemes elgondolkodni...
24.
zsy80
2012.01.25., szerda [13:39]
Sajnos a többség csak a felszínt látja és ítélkezik. De vajon hányán olvasnak utána hogy mi is a Yoga valójában? Hogy nem az, ami a MISA-ban zajlik a tény. Hányan próbálták? Miért élnek boldogan és kiegyensúlyozottan a keleti népek, akik jógáznak, annak ellenére, hogy sokkal egyszerűbb körülmények közt élnek, mint mi Európában?
23.
nocsak
2012.01.25., szerda [13:33]
tenyleg miert is nem jellennek meg a plakatok a bivolaru es hozza hasonlok kepevel...
22.
kilencven
2012.01.25., szerda [13:31]
@nocsak
” ….o (Melkhun Róbert) nyilatkozik ilyent aki belemaszott ugyan igy masok eletebe..."
ezt hogy ertsuk?
21.
nocsak
2012.01.25., szerda [13:26]
Sajnos ez igaz:..„Sajnálatos, hogy sok család és párkapcsolat hullott szét a MISA miatt, a legrosszabb pedig az, amikor a párodat, akit szeretsz, nem tudod visszahozni a valóságba, mert annyira bekerítik a Bivolaru-féle tanok” – zárta levelét Cecilia.
Legalabb lenne annyi felelosseg vallalas hogy elismernek ezt…”Melkhun Róbert határozottan cáfolja a vádakat. „Semmi nem igaz a vádakból, csak le akarják járatni a szervezeteket.” ….o (Melkhun Róbert) nyilatkozik ilyent aki belemaszott ugyan igy masok eleteben…
Sajnos rengeteg gyerek sinyli meg a “szektasok es agymosottak” (tisztelet a kivetel mert vannak akik a jogabol csak annyit meritenek amennyire nekuk van szukseguk annelkul hogy masoknak artananak) tulbuzgosagat……
Nem artana ugy hozzuk “szolni” hogy amikor felemelkedtek a foldrol es lebegnek, essenek le a csore s…ukre es vegyek eszre magukat
20.
kilencven
2012.01.25., szerda [13:09]
@fahaj
Koszonom, hogy valaszolt.
On szerencses, hogy nem a Misanal "jogazik".
En is sajnalom, hogy a joga szo hallatan mindenkinek a porno, a pedofilia, a nemi uton terjedo betegsegek es azok nagy ronda, rozsaszin, izlestelen plakatok asszocialodnak.
19.
fahaj
2012.01.25., szerda [12:51]
Azert vagyok egyedulallo,mert a karrieremet epitgettem eddig,meg nem valltam el,baratom van,es raerek a hazassaggal is.Nem a misahoz jarok es nem tudom mi az a Shakti,kedves kilencven.Nekem a joga segit,hogy jobban teljesitsek a munkamban,pl. osszpontositas,munkabiras,kreativitas...
18.
Bea108
2012.01.25., szerda [12:05]
Orulok, hogy korbejartad a temat Ildiko!- meg akkor is, ha nekem ez kicsit "ellenreklam" :)
Egy meditacios csoport tagja vagyok, epp most akarjuk egy kicsit nepszerusiteni a programunkat a mediaban. Az emberek altalaban osszekapcsoljak a meditaciot a jogaval, ami nem lenne baj, ha a tiszta, eredeti, keleti jogarol lenne szo...de ahogy itt is latjuk, olykor beleolvasztnak extra szolgaltatasokat is, igy ha kiejtem a szamon, hogy meditalok egybol beraknak a jogas, csoportszexes skatujaba, pedig (szerencsere!) meg soha nem voltam ilyen jogasbuliba:) Egy szo mint szaz, akit erdekel a tiszta spiritualitas, annak a Spontan Meditaciot ajanlom, kurzusaink ingyenesek, nem csak elso honapban, hanem vegig, ugyanis, valaki vagy onkentesen, szivbol csinal valamit az emberekert, vagy inkabb ne csinaljon semmit!!!
17.
kilencven
2012.01.25., szerda [11:55]
@fahaj
Miert egyedulallo? Netan elvallt a joga miatt?
A Misanal jogazik? Ha igen, jar Shakti korre?
Valaszolna a fenti kerdesekre?
16.
fahaj
2012.01.25., szerda [11:44]
Egyedulallo no vagyok,8 eve jogazom ,nem szentgyorgyon hanem gyergyoszentmikloson,engem nem hivtak pornovalogatasra,pedig csini vagyok a pasik szerint,ahova en jarok ott csak a szexualis onmegtartoztatasrol beszelnek,tobb ezren jogaznak romaniaszerte es most magyarazkodhatok oreg szuleimek,hogy nem vagyok pornosztar.Egy ilyen cikk tobbet art, mint hasznal,a joganak is tobb valtozata van
15.
RYU-
2012.01.25., szerda [11:33]
Nos , kedveskéim, pro vagy kontra pártiak... A keleti filozofia jo dolog csak vannak emberek akik a saját elgondolásuk után fogják fel... Még az agymosás is elfogadott... inkabb ez mint a rablo politikusok... Szerintetek mi a különbség Bivolaru és akármelyik politikus között semmi csak a végeredmény változik... Az egyiket elitélik a másikat nem... legalább ezek az emberek felválalják... ha kell imádkoznak, szexelnek hogy megtisztuljanak. A politikusok is dugnak ,csak azok olyan Hölgyekkel akik azért nyalnak hogy fennebb jussanak... Egy ami nem tetszik... Szerintem 25-30 év alatt nem lenne szabad személyeket befolyasolni amig nincs kialakulva a személyiségük... És amig betegségeket nem terjesztenek addig addig szexeljenek amig birják...
Ez az én véleményem...Cseszetek le ha nincs igazam.... Birom a kritikát is...
14.
kilencven
2012.01.25., szerda [11:20]
"Le kell leplezni, akik benne voltak, merjetek beszélni!"

Pontosan ezen vagyunk.
De alighogy megjelent ez a cikk, nevezzuk egyelore csak bevezetonek, maris ezt az

emailt kaptuk: "Remelem ez az iras minnel hamarabb eltunik. Most kerem, kesobb kovetelni

fogom. Ez nyilvanos lejaratasa egy eszmenek, ugye tudja kedves B. I.?".
Nos kedves "From: JKKL ",mivel kiletet nem meri

felvallalni(nevezzuk e mozzanatot egy igazi Vira fo jellemvonasanak), csak annyi

hozzafuznivalonk van, hogy egyelore csak onmagatol kovetelhet barmit is! Peldaul

kovetelheti a jobb ralatast a kornyezetere,a barataira. Kovetelhet meg egy tisztabb elmet,

mely latja, hogy mi tortenik a kozvetlen kozeleben, egy olyan elmet, mely figyelmezteti

idejeben, hogy egy masok altal kijelolt uton jar es nem vezet sehova. Azaz vezet. A

vizeletivashoz peldaul.De vezethet Japanba is tancolni. Vezethet meg masszazshoz is(ferfias

befejezessel termeszetesen).Vezethet pornochathez is...Hogy meg hova vezet(het) ez az

"eszme", azt egy kovetkezo cikkben, interjuban reszletesen kifejtjuk.
13.
felcsiki-gobé
2012.01.25., szerda [10:55]
@lt:
-mégis hol,a templom falánn,nem kell olyan állszent lenni, volt olyannal talállkozásom hogy a villany leoltása után a szelid cicuska vad tigrisé válltozott!
12.
kkk
2012.01.25., szerda [10:31]
Szekta, Agymosás, Erkölcstelenség, Marhaság! Szerencsére engem nem tudnának befojásolni!
11.
felcsiki-gobé
2012.01.25., szerda [09:38]
-milyen szivesen eljogázgatnék mig az aszony kapállgat,mivel hogy ugye fáj a derekam a kapállástol és gondolom a joga jottenne neki természetesen egy ügyes oktató hölgyike társaságában!
10.
Tabu
2012.01.25., szerda [09:25]
Én elküldeném az asszonyt egy ilyen összejövetelre, hátha tanul valami új pózt. S akkor otthon lesz szexkirályság.
9.
panamakalapos
2012.01.25., szerda [07:50]
Hát ... mindig van új a nap alatt!
Csodálkozom, hogy Svédországban megbújhatnak az ilyenek.
8.
adakozó
2012.01.25., szerda [04:43]
Szex a rendje mindennek.
7.
wa1907
2012.01.24., kedd [23:53]
Nagyon kell vigyázni ezekre a szektákra mert nagyrészük hátterében elmebeteg pedofil emberek állnak akik a gyenge karakterű emberekre vadásznak.
6.
lt
2012.01.24., kedd [23:05]
Azt az ízléstelen képet szíveskedjenek máshol felhasználni!
5.
indulaamandala
2012.01.24., kedd [22:36]
Ez nem uj dolog, bar ez a cikk bovebb es korultekintobb, jobban korbe jarta a temat, de mas sajto is irt rola helyben egy ket eve. Jo lenne megszorongatni a tokeit ezeknek a szektasoknak.

http://www.covasnamedia.ro/beta/?p=12825
4.
nev
2012.01.24., kedd [21:15]
http://www.youtube.com/watch?v=4055NesNwM0
3.
egy gyergyói
2012.01.24., kedd [20:40]
Hol lehet beiratkozni,biz.isten jóemberek lehetnek.Kár ,hogy nem tudtam róluk.
2.
nev
2012.01.24., kedd [20:28]
http://www.youtube.com/watch?v=oI5mwShTI34
1.
Mikiliksz
2012.01.24., kedd [20:08]
Ennyi hülyét és qrvat csak is Sepsiben lehet verbuválni. Még Megyei támogatást is adtak erre, hát a csirkék jól madaláztak, és jógáztak.
Ez a keleti hülyités, de úgy látszik, hogy ez jó azoknak, akik önmagukat még nem tudták elfogadni...
Le kell leplezni, akik benne voltak, merjetek beszélni!
Hozzászólások102