Székelyhon.ro

Balesetek ittas vezetés miatt

Udvarhelyen és környékén több autóvezetőt is tetten értek a rendőrök, amint alkohol hatása alatt vezették járműveiket. Voltak, akik balesetet is okoztak.

baleset rendorseg01_b

Az oroszhegyi C. I. leheletében 0,43 mg/l, az udvarhelyi H. T. és C. Z.-nél 0,44 mg/l, illetve 0,70 mg/l, valamint a lövétei F. B. leheletében 0,87 mg/l alkoholkoncentrációt mértek a rendőrök. Esetükben ittas vezetés miatt eljárást indítanak az udvarhelyi bíróságon.

Voltak, akik az alkoholos állapotban történő vezetés miatt balesetet is okoztak. Mint arról már írtunk, pénteken autójával egy udvarhelyi hölgy ütközött fának Kápolnásfalu mellett, négy utasa megsérült. Egy 45 éves oroszhegyi férfi robogójával túl gyorsan hajtott be egy veszélyes kanyarba, lesodródott az útról, és az árokba borult. Elég súlyosan megsérült, és mint utólag kiderült, ittas állapotban vezetett.

Május elsején Bögöz mellett történt baleset, ezúttal az autóvezető nem volt ittas, viszont nem tartotta be a megengedett sebességhatárt. A 32 éves, székelykeresztúri K. M. autójával Udvarhely felé tartott, azonban a túl nagy sebesség miatt egy kanyarban áthajtott az ellentétes sávra, és frontálisan ütközött egy másik gépjárművel. A baleset során egy 18 éves lány megsérült, szerencsére nincs életveszélyes állapotban.A cikk az alábbi címen található:
http://www.szekelyhon.ro/aktualis/udvarhelyszek/balesetek-az-ittas-vezetes-miatt

Ablak bezárása