Székelyhon.ro
2017. február 27., hétfő; Ma Ákos, Bátor napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Megtámadták az Udvarhelyi Híradó főszerkesztőjét

Pinti Attila | 2016.01.23. [14:02] | Utolsó módosítás: 2016.01.23. [16:37]

Több lövést is leadott önvédelmi fegyverével Szőke László, az Udvarhelyi Híradó főszerkesztője szombat hajnalban, miután egy székelyudvarhelyi szórakozóhelyen megtámadták. Az összetűzésben négyen megsérültek, két személyt a kórház sebészeti osztályára utaltak.

Smurd es rendorseg_bIllusztráció

Egy régebbi nézeteltérésre vezethető vissza a hajnalban egy szórakozóhelyen történt incidens – közölte érdeklődésünkre Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, a 4 óra 47 perckor helyszínre riasztott bevetési egység megállapításai szerint a 37 éves székelyudvarhelyi Sz. Sz. rátámadt, majd ököllel többször megütötte az Udvarhelyi Híradó főszerkesztőjét, Szőke Lászlót, aki a földre kerülve elővette engedéllyel tartott gumilövedékes önvédelmi fegyverét és több lövést is leadott támadójára.

A lövésektől Sz. Sz. és társa, a 32 éves udvarhelyi B. M. B., illetve a közelben tartózkodó 19 éves csíkszeredai T. A. is megsérült, ellátásra mindannyiukat kórházba szállították – közölte a szóvivő. Sz. Sz.-t és T. A.-t a sebészeti osztályra utalták be, Szőke László és B. M. B. elhagyhatták a kórházat. Az összetűzésben használt fegyvert lefoglalták, az ügyben rendbontás, bántalmazás és engedéllyel tartott lőfegyver jogtalan használata miatt indítanak eljárást – tájékoztatott Gheorghe Filip.

Szőke László a Székelyhonnak elmondta, kétszer verték meg, az első után a támadó távozott, majd később visszatérve újból bántalmazta. A főszerkesztő elmondása szerint többször kérte a lokál vendégeit, hogy hívjanak rendőrt, ezt azonban senki sem tette meg, sőt senki sem próbált a segítségére sietni. A fegyvert akkor rántotta elő, amikor a második verés során bekerült az asztal alá. A lövések leadása után rögtön hívták a hatóságokat.

Szőke szombaton a Facebookon számolt be a történtekről. Mint írta: „Most jöttem ki a rendőrségről. Nem tetszik a séróm Sz. Sz.-nek (alias SJ) sem, tegnap éjszaka jól megpakolt a Mokkában. Kétszer is – többek nagy örömére. Az elsőnél semmi gond nem volt, egy verés belefér, a másodiknál viszont beleeresztettem a tárat, kórházban van, de nincs nagy baja, túléli. Mondtam, hogy ne b@szakodjatok velem, veréssel vagy mivel nem mentek semmire. Én is jól vagyok, egyik szemem enyhén(?) kék, s betört a fejem. Nagy előny, hogy a bal lábam nem működik rendesen, így hiába ugrált rajta SJ, nem fájt. Mindenben van valami jó... (Sajnos egy csíki fiatalt is megsebesített a kezén egy eltévedt golyó.)”

2014. májusában Szőke László szintén önvédelmi fegyvere használatára kényszerült, amikor  székelyudvarhelyi lakhelye előtt hárman megtámadták. Akkor egyikük többször meglökte, majd lefejelte. Szőke fegyvert rántott, majd a fülén sebesítette meg lőfegyverével az egyik támadóját.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét
206.
Vélemény
2016.01.31., vasárnap [11:31]
A maffiát nem ilyen Szőke-féle módszerekkel kell megfékezni.Szőke menjen vissza oda,ahol eddig volt.Vagy már ott is az agyukra ment?
205.
kiralybiro
2016.01.29., péntek [13:07]
Az önvédelmi fegyver erre való!
A baj az, hogy a rendőrséget a maffiózók megveszik kilóra!
204.
kiralybiro
2016.01.29., péntek [13:05]
mert mindenki fosik a maffiózóktól!
203.
12345
2016.01.28., csütörtök [03:13]

Le a kalappal Laci elött!Ebben az emberben több bátorság van mint az összes nagyszájú csicska ''székely''nek eggyüttvéve. (...) Röhej az egész.S még ezek mondják hogy ''így kell élni''.Nem,nem így kell élni ti nyüvek,fogalmatok sincs hogy kell élni.Talán hogy kell túlélni,a börtönt!Mert oda kerültök elöbb utöbb.Ha megússzátok odáig,mert néhány igazi maffiozónak nagyon a terhére vagytok és ök nem szeretik a nyilvánosságot.Elöbb utöbb fübe harap valamelyik udvarhelyi kicsi gengszter.

202.
félünk
2016.01.27., szerda [11:48]
Ezeknek a nagy fiúknak az a szokásuk, hogy blamálják az embert, amiért nem meri felvállalni önmagát és álnéven ír.Igen, ebből is látszik, hogy rettegésben tartják a várost, ha valaki felvállalná nyiltan a véleményét, valószínüleg ő is úgy járna, mint Laci vagy a többi áldozat. Már csak azt nem értem, hogy a mennydörgős jó k***a életbe vannak olyan sokan, akik pártfogásba veszik ezeket a bűnözőket. Akkora a sötétség Udvarhely környékén. Írni-olvasni nem tudó emberek osszák az észt.
201.
Csíkból
2016.01.26., kedd [22:59]
Hónapok óta figyelem ezt az Alvilág-Szőke Laci meccset! Mostmár elég legyen! Néhány talpnyaló itt és máshol is próbálja Lacira vetni a vizes lepedőt,vagy annak a látszatát kelteni. Megdöglök az ilyen gondolatmenetektől...írják az ócska, helytelen dumát és pár ember ezt be is veszi. Ide már semmi plusz duma nem kell! Holnap a Te gyermekedet, barátodat verik agyon mert...
Nem állunk Laci mellé még ezután sem TÖMEGESEN???
Emberek, ébresztő! Ha most nem lépik Udvarhely és a környék akkor pár év múlva Gyöngyöspata, Tiszabőd, Opály ide költözik!!! Replikára nem vagyok kiváncsi!
200.
Tihadary
2016.01.26., kedd [19:34]
Csak halkan súgom meg, hogy sok olyan IP címet letiltott a Székelyhon, amelyekről Szőkelacit bírálták. Ilyen az újságírás Udvarhelyen.
Ezt is kimoderálja Szőke, bár tudja, hogy minden szavam igaz :)
199.
Unalmas ez így
2016.01.26., kedd [19:28]
Mekkora arcok vannak itt. Bekaki!
Egy tuti Apafej!
Az egyoldalú tájékoztatás soha nem vezet jóra!
Mindig csak a Laci véleménye jelenik meg.
Csipát kiszedni a szem sarkából. Ébresztő !!!
198.
video ?
2016.01.26., kedd [18:45]
Nem ertem ,a multkori Mokka esetnel ,reggel mar fent volt a video,most miert nem lehet feltenni h ha mar enyi ember kivancsi hogy mi tortent ?.Egy egesz sereg ujsagiro nemtud egy felvetelt beszerezni ? Nem hinnem.
197.
beteg vagy
2016.01.26., kedd [17:28]
Miert, az gondolod Laci nekiszokott a ket izenek, hogy felpofozza? Beteg vagy, 1-es, leulhettsz, kovetkezot...
196.
Tihadár Lajos
2016.01.26., kedd [11:58]
Az udvarhelyi sajtó minden munkatársa ismét tényként kezeli a Szőke Laci által mondottakat .
Interjú a tanúkkal: SEHOL !
Interjú a másik féllel: SEHOL !
Csak a Laci álláspontja: MINDENHOL !
195.
Paparazzi
2016.01.26., kedd [09:40]
[Nem ütötte a mércét]
194.
Udvarhelyi.
2016.01.26., kedd [09:22]

(...) a maffiucskák bosszút szerettek volna állni az a szókimondó ujságiron, persze az izomagy a normális gondolkodásra nem igazán képes es a bosszuállásbol a saját csapdájukba léptek, a trogerek
Ne legyünk már naivak Udvarhelyiek, lassuk be hogy varosunkat a keresztapák es a maffiokák uralják és tartják rettegésben, mindezek után hogy lehet elengedni gyerekeiteket egy ilyen kétes szórakozóhelyre, ahol a biztonsag = 0, ahol a felbőszült, zavarodott elméjü gengszterek randaliroznak ?
Bojkottálni kell a Mokkát - az Udvarhelyi fiataloknak pedig biztositson a város normális szórakozóhelyet, ne a kocsmázás legyen az eggyetlen hétvégi programja a fiataljainknak ahol ehez hasonló es egyéb más dolgok fenyegetik öket. pl drog, balhé, eröszak stb....
Köszönjük Bunta az élhető várost ! !

193.
Gegessy
2016.01.25., hétfő [20:26]
Megint csak az egyik fél álláspontját olvashatjuk !
Kinek jó az ilyen újságírás ?
Nekem, olvasónak, Nem .
192.
holdas
2016.01.25., hétfő [17:08]
Eleg megosztok a hozzaszolasok es a varosba a kozvelemenyek.Egyfelol egy ingerult reteg az alvilagi alakokra,akik verekednek kozhelyeken ami ertheto is,masfelol egy ingerultseg SZ.L ellen aki egy fiatallal tele zart helyisegben lovoldozni kezd,es a szulok halalkodnak h nem lett a gyerekuknek baja. Az en velemenyem h senki ne verekedjen masokkal,es senki ne lovoldozzon tomegben.
191.
provokáció?
2016.01.25., hétfő [15:58]
Micsoda süket szöveg az,hogy kiprovokálta!Igaz,hogy ha jobban belegondolok egy ilyen agyatlan szteroiddal puffasztott egyén már azt is provokálásnak veszi ha ránézel,én is jártam meg ilyesmi ürgékkel,hogy rámszóltak:mit nézel és,hogy tudod-e ki vagyok én.Kérdem én ha bemegy egy szórakozóhelyre egy ilyen maffiozó akkor menjek ki,hogy ne legyen provokálva ?Hát nem!
190.
Jecko
2016.01.25., hétfő [15:06]
Edesapjaje el van torve a keze mehetek en akar hova! Nagyon betyar fiu vagy te cincimokus!!
189.
cincimokus
2016.01.25., hétfő [12:21]
Jecko szüvem, ki vagy szúrva, mint a Qpido szüve. Ne csúsztass, egyem meg a szüved, nincs eltörve senkinek se a keze, se a szüve. Menjél szépen a cincimókusodhoz és nyald ki a s...ét (szüvét)!
188.
hohho
2016.01.25., hétfő [10:58]
Nem. A Csibi bukása nem azzal kezdődött, amikor újságírót vert vagy veretett, mert többféle eset is volt.
A Csibi bukása akkor kezdődött és gyorsult fel, amikor újságot alapított s abban mindenféle gerinctelen firkász kezdte mocskolni a Csibi politikai, közéleti, gazdasági, rendőrségi, önkormányzati, alvilági ellenfeleit. A Csibi szolgálatába álló úgynevezett újságírók a bunkóságukkal buktatták meg akaratlanul Csibit.
187.
Jecko
2016.01.25., hétfő [10:14]
Tokeletesen igy igaz! Miert ment oda? Azert h provokalja? Nem egy szorakozohelyen kell keresni a bajt es aztan lelovunk artatlan embereket! Az a 19eves Csiki srac nem szabadna hagya magat aki fekszik a korhazba mert a keze elvan torve!
186.
hehhe
2016.01.25., hétfő [09:54]
Csibi bukasa is igy kezdodott, ujsagirot vert. Ugy latszik a helyi maffiakok nem tanulnak belole...Eszuk annyi mint a tyuk-e, ujsagiroba belekotnek...
Bukni fognak hamarosan ok is, Csibi sorsara jutnak, egy szal gatyaban bolyonganak majd az utcakon, agyilag zoknikent.
185.
Patkófia
2016.01.25., hétfő [08:50]
Ahol nem vagy biztonságban, ahol ilyen megtörténhet, ahol nem az első eset, ahol nem hívnak rendőrt csak későn, ahol a security csak dísz,ahol a dzsungel törvénye az érvényes, ott nagy baj van! Az éjjeli nyitva-tartás megfontolandó! A tanács vegye fontolóra, a polgármestert nem is kérem, mert az nincs a városnak.
184.
Aladár Antal
2016.01.25., hétfő [08:21]
Tisztelt hozzászólok mit keres egy magát rendes embernek tartó személy hajnali 4-kor egy ilyen szórakozó helyen? Egy normális ember nem megy oda,
183.
NemUdvarhelyi
2016.01.25., hétfő [08:19]
1. Jó nicked van, igazán bölcs felhasználóra és pontos helyzetismeretre utal. :P

2. Valószínűbb, hogy sok itt a cinciri haveri körébe tartozó félanalfabéta kommentelő (védjegyek: a helyesírási szabályok nem ismerete, eltorzult értékrend, manipulációra hajtó szofizmus, stb.), másképp teljesen érthetetlen a bűnözőket pártfogoló magatartás. Lehet, hogy a Laci sem egy húsvéti bárány (egyébként akit érdekel a nézőpontja, a maszol-on rákereshet a vele készült interjúra), de amit a cincimókusok művelnek, kész röhejbe fulladó hányinger, Kusturica-filmbe illő paródia. Ezek az 'emberök' még a saját karikatúrájuknak is álszerűek, de akikben netán bohóc-szimpátiát keltenek, véssék az agyukba, hogy mi a becses foglalkozásuk és tegyék fel a kérdést, szeretnék-e velük összeakasztani a bajszukat?
182.
Klopfolo
2016.01.24., vasárnap [23:10]
Igen valóban ez a non plus ultra.
181.
Anyaországi elkényeztetett kitartottak
2016.01.24., vasárnap [23:03]
Tipikus székelyekre jellemző mentalitás az, hogy ilyenkor mindig is a szar mellé állnak!
180.
van kép
2016.01.24., vasárnap [22:58]
Aki érdekel, hogy Szőke hogy nézett ki verés után, meg lehet nézni Ciniri facebook oldalán. Utána lehet osztani az észt, hogy jogos volt e az önvédelem.
179.
derter
2016.01.24., vasárnap [22:56]
Azok a szülők a legviccesebbek akik Lacitól féltik a gyereküket, de elengedik egy drogosoktól, börtöntöltelékektől, verekedő autótolvajoktól, striciktől, kurváktól, verőlegényektől hemzsegő éjszakába.
178.
Ivon
2016.01.24., vasárnap [22:18]
Tavaly is Ugyanezen a címen lovoldoztel.Most is egy töltött fegyverrel besetaltal egy szórakozóhelyre, kiprovokaltad a balhét, majd ellovoldozted az egesz golyót a tarbol, eltalalva ártatlan embereket.Utána interjút adsz sajat magadnak, amiben valósággal dicsekedsz az egsszel...ez mar beteges.
177.
Bigyia Bagyija
2016.01.24., vasárnap [22:07]
Szőke Lacinak igaza van. Szigyinek nem volt elég egy emberkedés, a második verés már a megkínzás kategóriájába tartozna.
176.
sunny
2016.01.24., vasárnap [21:59]
Folyamatosan provokálni valakit, akinek semmi köze az alvilaghoz, közben lövöldözni egy fiatalokkal teli szórakozóhelyen, tokreszegen, ez sehogy sem fér bele az én onvedelemrol alkotott képemmel.Szerintem Te voltál az aki veszelyeztetted ártatlan fiatalok testi épségét.Akkor ki a bűnöző?
175.
UNO1
2016.01.24., vasárnap [21:03]
A lenyeg lenyege ,hogy estere be ismerte a facebokon ,hogy O provokalta az illetot ,tavoltartast fog kerni ,mert idaig csak Cinciri ellen tudot kerni.Erre varj gombot ,a felvilag hoborog ,interjut, osztogat amikor O beismeri oncelal idezte elo ,tehat tessek beki hagyni aki tovabb lat az orranal.
174.
Judgement Day
2016.01.24., vasárnap [20:29]
@174:
Jaj értem, szóval a billentyűzet mögül lehet eredményt elérni ezek ellen! Menjen vissza.... mintha nem közülünk való lenne??? Nos, ha olyan puhapöcs lenne mint te, akkor nem jött volna vissza HAZA ebbe a fertőbe, hanem jól meglenne továbbra is a jól fizető tápos állásánál. Te szerencsétlen.
173.
174
2016.01.24., vasárnap [20:12]
Tiszteljuk! Mindaddig tiszteljuk, amíg nem több gondot okoz, mint amennyit megold. Egyetértek egy korábbi hozzászólóval: Maradjon a Fekete-Fehérnél, mert az HASZNOS.
Ne keresse a balhét, ne csinálja a balhét. Gáboréknál is lehet látni, hogy ha lassan is őrölnek az igazságszolgáltatás kerekei, de őrőlnek. Végezze továbbra is a munkáját, de ne csináljon Koszovót a városból. Erre nincs szükségünk. Menjen vissza magyarországra és ne hajnalban lődörögjön egyik kocsmából a másikba és 3-4 sör után lövöldözzön.
172.
Judgement Day
2016.01.24., vasárnap [19:47]
Lacit ne bántsátok, inkább becsüljétek! Ne feledjétek, nem kis bátorságról, elkötelezettségről, fanatizmusról és hitről tesz tanúbizonyságot!
171.
udvarhely.szek
2016.01.24., vasárnap [18:44]
Mindig van valami sztori Udvarhelyen,Foleg ha keressuk.Gyanitom hogy ez csak a kezdet.Kinek jo?.
170.
Evedeer
2016.01.24., vasárnap [18:40]
Hajnali 4-kor kinek, miért van nyitva egy ilyen bűntanya?
Ki mehet be, ki nem mehet be, milyen konkrét céllal tart nyitva ?
Miért árulnak a boltban cigarettát, italt?
Miért hordanak a nők miniszoknyát?
Kinek, miért engedélyez a rendőrség fegyvertartást?
Miért gyártanak fegyvert?
Mi a kötelességük, mire esküdtek fel, miért fizetik a rend őreit?
Azonkívül, hogy fotókon mosolyog, szalagokat vág át, mivel foglakozik egy város polgármestere?
169.
Bivalybocs
2016.01.24., vasárnap [18:32]
Az logikus, hogy nem lövöldözhetsz akárhol. Az viszont nem, hogy "ha kés van a nyakadnál" ne használhasd önvédelmi fegyvered...
168.
szégyentelenek
2016.01.24., vasárnap [18:31]
Mondom neked valóban diktatúra tenne jót, mert téged irányítani kell, hiszen nem tudod megkülönböztetni a "dolgokat". Tanulmányozni kéne téged, hogy tudsz ennyi butaságot összehordani?
167.
szakerto
2016.01.24., vasárnap [18:20]
Ha a szemét talalja el, valószínűleg nem a sebeszetre viszik, hanem a morgaba ahogy mondjak. Aki rendelkezik jó minőségű önvédelmi fegyverrel az tudja mire kepes..
166.
Prek
2016.01.24., vasárnap [18:08]
:)) na ne mondd :)) feküdj le egyet aludjál :))
165.
Jecko
2016.01.24., vasárnap [17:59]
Adnék en neked barmot olyant h nem felejtened el!!!
164.
Hatezkesz
2016.01.24., vasárnap [17:45]
Kedves Laci! Amit a Fekete-Fehérrel csináltál, annak volt és van értelme. Annak, amit most művelsz, a város és árttlanok fogják meginni a levét.
Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér, mert ezerszer több kárt fogsz így okozni, mint amennyi hasznot eddig hoztál.
163.
hargitai fecskemadár
2016.01.24., vasárnap [17:10]
És milyen néven fedtek föl, mert azt én sem olvastam :D
Jah és nem szokásom pénzt kérni... addig takarózom, ameddig a takaróm ér...
162.
Prek
2016.01.24., vasárnap [17:04]
S te oktalanul használnád,te barom?! Az ISIS-nél akarsz bevágódni,vagy csak simán túl sötét vagy?!
161.
Jecko
2016.01.24., vasárnap [16:55]
Az a probléma h igy bárki beviheti a fegyvert egy buliba ez a probléma!!!
160.
Hozzászólás szövege
2016.01.24., vasárnap [16:36]
Nem vagyok "Jutacs", soha nem használtam ilyen nevet!
Ön tehát HAZUDIK, anélkül, hogy valamit tudna, anélkül, hogy valahol, valahogy leellenőrizte volna!
Önt nemrég felfedte valaki (a valódi nevén), és az írta, szokott pénzt kérni kölcsön, de el-elfelejti visszaadni. Ön nem cáfolta. Igaz ez? Látja, én megkérdezem...
159.
Prek
2016.01.24., vasárnap [16:36]
Családos ember? Hát SZJ mi az,ha nem családos ember? Ha kérdezitek,hogy Laci mit csinált ott,mivel csalados ember,hajnali 4-kor,akkor SZJ mit csinált ott hajnali 4-kor?! Fegyvert vitt magával? És? Ha nem támadták volna meg,senki nem tudná a mai napig,hogy péntek este fegyver volt nála,akkor mit okoskodnátok itt?! Problem?
158.
hargitai fecskemadár
2016.01.24., vasárnap [16:27]
Jutacs, azaz Hozzászólás szövege, mindig trollkodik...
Nagyon liberális, olykor-olykor majdnem csőbutaságokat szokott írni...
Az ilyen hozzászólásokra, mint az enyém is nem fog válaszolni, mert lelepleződött...
Hajrá tied az igazság...
157.
Hozzászólás szövege
2016.01.24., vasárnap [16:17]
Rendben. Sikert kívánok! Köszönet, hogy válaszra méltatott! Ezzel be is fejeztem a "trollkodást", ha már annak nevezték.
156.
szokelaci
2016.01.24., vasárnap [16:14]
(szerkesztői hozzászólás)
Persze, igaz, így is fog történni, miután kispofáim is otthon hagyják az öklükben rejlő bátorságprotézist. És van egy rossz hírem neked: ha súlyosabb bűncselekmény áldozata vagy, akkor kisebb besorolású szabálysértést felülírja a nagyobb. Ráadásul a két ügynek nincs is köze egymáshoz. Azért, hogy a lokálban nálam volt a - különben biztosított, nem csőre töltött - fegyver, feltehetően pénzbírságot von maga után (eltiltást se feltétlenül!), de a használat jogosságát a támadás mértéke igazolja, ami a rendelkezésre álló videófelvételek tanúsága szerint bőven meglesz. Nyilván, a bíróság mondja ki a végszót, de ne keverjük a dolgokat össze!
155.
hargitai fecskemadár
2016.01.24., vasárnap [16:08]
Ülj le Jutacs, ne rotyogj :D :D
154.
Hozzászólás szövege
2016.01.24., vasárnap [16:03]
Hozzászólás az utolsóelőtti mondathoz:
helyes, de azt a vitézpótló bátorságprotézis lőfegyvert otthon kell hagyni bezárva.
153.
Hozzászólás szövege
2016.01.24., vasárnap [15:59]
@GG:
Jaj, már teljesen igazat adtam volna, de mégsem. Bűnös egy van, szabálysértő még egy, hibás azonban kettő, azazz mindkettő, a verekedő és lövöldöző. Ha már kifejezésekkel játszunk.
152.
szokelaci
2016.01.24., vasárnap [15:58]
(szerkesztői hozzászólás)
Senki sem volt csak azért veszélyben, mert én ott voltam a Mokkában. Veszélyben azért volt ott mindenki, mert előfordulhat, hogy valaki gondol egyet, és bárkire rátámadhat. A csíki fiatal sérülésének oka nem a lőfegyver használata, hanem a támadás, ami miatt a lőfegyvert használnom kellett. Azt se feledjük, hogy ez már a második verés volt, a támadó az első után elhagyta a Mokkát, tehát nem számítottam folytatásra, de aztán visszatért, és ugyanott folytatta, ahol abbahagyta. Se biztonsági őr, se rendőrség, pedig két pofon, rúgás között ki-kiszóltam, hogy hívja valaki a rendőrséget. Ja, azt el sem vártam, hogy bárki tevőlegesen közbeavatkozzon. Az asztal alól, ahová ez a barom beszorított, közvetlen közelről, kb. 30 centiről lőttem teste felé. Lepattanó golyó okozott sérülést a csíki srácnak, a másik Cincirit súrolta, aki közvetlen közelről szemlélte az eseményeket. És még egy apróság: amíg én mozogni tudok, addig Székelyudvarhelyen nem lesz olyan lokál, nyilvános hely, ahová csak azért nem megyek be, mert valakinek nem tetszik a pofám, és összeverhet. Ehhez szokjatok hozzá! Ti is, ők is...
151.
GG
2016.01.24., vasárnap [15:19]
Fegyvert vinni ilyen helyre - szabalysertes - csak ugy, mint a gyorshajtas is
Megverni valakit - buncselekmeny
Buncselekmeny>Szabalysertes
Minden mas csak mese. Nincs tobb hibas. Egy van. Aki nem bir bulizni verekedes nelkul.
150.
Hozzászólás szövege
2016.01.24., vasárnap [15:16]
Nálam ez is telitalálat. Én foggal-körömmel védném itt, nethuszárként hogyha nem keveredett volna össze ennyire velük. Hogyha csak írna, nyomozna, tényfeltáró riportokat közölne és elhatárolódna az ők világuktól. De olyant tesz, amit csak alvilágiak szoktak , vagyis tudatosan lőfegyvert visz zsúfolt szórakozóhelyre és bárhelyiségben lövöldöz. Lenulláztam!
149.
Szakura
2016.01.24., vasárnap [15:11]
Érthető, hogy miért buktak ki az emberek Szőkére. Cinciriékről mindenki tudja, hogy kik ők, és hol a helyük. De Szőke eddig az áldozatkész, példamutató, igazságosztó jófiú szerepében tetszelgett, de most kiderült, hogy ő sem jobb a deákné vásznánál, semmi sem szent neki, törvény szegni is képes céljai eléréséhez. Ő sem jobb, mint a „barátai”. Keressünk más példaképet.
148.
Hozzászólás szövege
2016.01.24., vasárnap [15:04]
Az SZ.L. hibáját nem kell keresni, mert az SZ.L. hibája tele szájból ordít a Székelyhon képernyőjéről és a Facebookról.
Ha ilyen választékos kifejezéseket használ, így válaszolok. Az első számú bexari az, aki főszerkesztőként, családos férfiként hajnali négy órakor zsúfolt szórakozóhelyen balhézik, lövöldöz fegyverrel, ártatlan személyt megsebesítve, más ártatlan személyeket is veszélyeztetve.
Mint látja, az ütlegelőit nem említem.
147.
Will
2016.01.24., vasárnap [14:43]
1. Ne menj szorakozni, mert volt batorsagod a maffiakok ellen irni, harcoli??? - Nos aki ezt igy gondolja az bexari
2. Hadjad hogy verjenek meg, 1, 2 ... stb... -mert akik ott vannak azok bexariak???
3. Ha mar rokkantat akarnak beloled csinalni akkor is te legyel az aki bexarsz jogos onvedelmi fegyverrel a zsebedben...
BEXARI emberek voltak a mokkaban, ha idaig tudott elfajulni. Es igen aki most is SZ.L. hibajat keresi , az NAGYON BEXARI, vagy EZZEN agyilag zokni maffiakok csatlosai.
146.
biztonság
2016.01.24., vasárnap [13:41]
A főszerkesztő elmondása szerint többször kérte a lokál vendégeit, hogy hívjanak rendőrt, ezt azonban senki sem tette meg, sőt senki sem próbált a segítségére sietni. Amit én nem értek.. a főszerkesztő egyedül ment szórakozni vagy a barátaival? Ha a barátaival és azok sem voltak hajlandók rendőrt hivni hát szépen nézünk ki...ha pedig egyedül szórakozott éjjel négykor egy családos ember akkor meg még szebb.
145.
Magasbukk
2016.01.24., vasárnap [13:28]
Tisztelt Székelyhon,
Nem egészen értem milyen politikát tetszenek folytatni..
mi az hogy egyeseknek kiirják a nevét másoknak csak a kezdőbetüit..találgatunk, takargatunk, sejtetünk, cenzurázunk...részrehajlunk...hajlongunk...
Gyenge munka...
144.
Hozzászólás szövege
2016.01.24., vasárnap [13:14]
Tudja-e, az a baj és ijesztő, hogy kevesen látják ilyen tisztán a lényeget, amit ez az ügy takar. Nagyon jól összefoglalta, száz százalékosan igaza van. Olvastam itt még hasonlóakat, de a többség elvakultan, össze-vissza írogat mindenféle marhaságot.
Szórakozóhelyen nincs amit keresni pisztollyal, főleg, ha valaki nagyon-nagyon jól tudja, hogy bele fognak kötni, meg fogják fenyegetni esetleg meg fogják verni. Ez történt, és ezt előre tudhatta SZL. És ilyen ember akar leckéket adni újságírásról, a sajtó szerepéről. Hát menjen el rendőrnek, nyomozónak, van ott hely az ilyeneknek.
143.
muki2
2016.01.24., vasárnap [13:07]
Témajavaslat firkászoknak: köss bele az alvilági figurákba., tudd meg hol tanyáznak, menj oda, vigyél magaddal fegyvert, nem baj ha tiltja a törvény, te az igazságért harcolsz, ennyi törvénytelenség belefér. Ha megvernek, ne csinálj a gatyádba, ne hivj rendőrt, várj a másodikra. Ha megtörtént kezdjél lövöldözni. Ne törödj senkivel, mert önvédelemből teszed. Lesz*rod a sok fiatalt, az járulékos áldozat, minek mentek oda. Ha túléled, hős leszel. Hétfőre meg van mit irjál az újság cimoldalára. Fogadd a gratulációkat.
142.
security
2016.01.24., vasárnap [13:02]
A meglepő az egész dologban a helyiség hozzáállása, vagy ahogy mifélék mondanák melléje állása...Az újságíró sem kellet volna bent lövöldözzön vaktában, ami nem meglepő az a Szidzsé viselkedése, mert ez a tőle elvárható viselkedés forma...na de az előző kettőtől nem ezt várná el az ember, kivált ha volt megelőzően két x is verés.
Szülőként óva inteném a gyerekem hogy oda menjen
141.
nagy baj
2016.01.24., vasárnap [12:28]

Egy ilyen lokált,mint a Mokka,már rég be kellett volna záratni (...).Aztán meg mit keres ott egy újság főszerkesztője,egy ilyen helyen,ahol az alvilág tanyázik,ráadásul pisztollyal a zsebében? A Mokka elviselhetetlen bumm-bumm "zenéje" tönkreteszeszi a környék lakóinak a péntek éjszakáját.Bezáratni a Mokkát és minden lokált,ahol az alvilág tanyázik,Szőke pedig takarodjon vissza oda,ahonnan hazajött.Valószínű,hogy ott is betelt a lapja és hazakergették.Az alvilág sorsát pedig intézze el az aki arra hivatott,de az tegye a dolgát és ne hunyjon szemet semmire se.

140.
szégyentelenek
2016.01.24., vasárnap [11:39]
Ha életed van veszélyben, akkor fenét se érdekel ha ilyen nyápic alakok vannak, mint te akik nem segítenek embertársuknak! Istenem micsoda eszed van! Neked jól fogna még egy kis diktatúra!
139.
Klopfolo
2016.01.24., vasárnap [11:23]
Nem pont ez a baj, hogy az egyetlen aki tett is valamit ellenük, most akaratlanul is az ő malmukra hajtotta a vizet.
Bővebben olvasd a 70-es hozzászólást.
138.
UNO1
2016.01.24., vasárnap [11:14]
Es ebbe reszt kell vegyen a helyi ujsag FOSZERKESZTO-je pennaval a kezebe udvarhely lakosaganak a nyakaba varrja,be allitva ,hogy milyen szerencsetlen,nyomorult emberek laknak itt???
137.
Professzor
2016.01.24., vasárnap [11:01]
Pl? Ki? Kik?
136.
picurik
2016.01.24., vasárnap [10:48]
Kicsi ebben az ügyben Szőke is, meg az alvilági csicskások is. Sokkal magasabb szinten, sokkal nagyobb emberek dirigálnak ebben a városban és az alvilágában.
135.
Klopfolo
2016.01.24., vasárnap [10:44]
Pont ezt akarja elérni a konkurencia akinek nem megy a szekér amióta a Mokka menő hely lett. Ezért bármi áron balhé kell a Mokkába.
Ezen dolgoznak a fiúk. Az ő szemszögükből most összekötötték a kellemest a hasznossal.
134.
UNO1
2016.01.24., vasárnap [10:38]
Ez az ur kelti a sok rossz hirt ,mivel kozeledik a helyhatosagi valasztas meg inkabb bele huzott,O tudja mi az erdeke ebbe nezd az kattintasok szamat,komentek szamat viszi magasan a primet a tobbi el torpul mellete .Nem engedi,hogy valos dolgokrol beszeljen az udvarhelyi lakossag,csak az altala letrehozott problemakrol.Nem veletlen ,hogy a jelenlevok nem avatkoztak be,semmi eredmenye a munkasaganak,egy embert ha meg mentet volna a lakas mafiasoktol,egy bebizonyito valami hogy drogot adtak el valakinek de egyszer fenykepezkedunk veluk es utana balhezunk???es irjuk ki az ujsagba ,hogy milyen Udvarhely????
133.
shrekk
2016.01.24., vasárnap [10:31]
Ha reszeg volt akkor ciki,mert osszuk az erolcset egesz nap egyesekrol es pont o nem tartja be a torvenyt.Valakinek lehet jogsija autora,de piasan nem vezethet.SZJ. egy bunozo,akitol nem varhatunk el egyebet,es akinek a bortonbe a helye,de ne viselkedjunk ugy mint azok.Kulonben nem ertem hogy SZ.L es SZJ is 40 evesen mit keresnek 16-17 eves gyerekek kozott a mokkaban.
132.
Attila.Hun
2016.01.24., vasárnap [10:21]
Egy normális városban, nincs szüksége az embernek önvédelmi fegyverre, de egy ilyen gettóvárosban az biztos, hogy fegyverrel aludnék a párnám alatt. Egyébként még miért nem zárták be azt a helyet mint ahogyan azt szokás? Megismétlődő incidensek esetén mindig be szokták zárni az ilyen klubokat mert nem tudják garantálni a vendégek biztonságát.
131.
Attila.Hun
2016.01.24., vasárnap [10:16]
Te súlyos tévhitben élsz. A többi embernek kötelessége lett volna hívni a rendőrséget. Igen, ha hiszed ha nem, ha valakit csak pofon ütnek, az már elég ok arra.
Ha nem teszik meg, bűnrészesek és meg is érdemlik, hogy lelőjék.
Ez az Udvarhely a kőkorszakban maradt? Rengeteg rossz hírt lehet hallani a helyről. Nincsenek ott normális emberek vagy mi a fene van?
130.
security
2016.01.24., vasárnap [10:15]
Lehet benne valami! Mi az hogy harmadjára verik meg, bennt a lokálban és a biztonságiak sehol? A vendég csak arra jó hogy fogyasszon, aztán lesz@rjuk, nuku védelem, nem érezheted magad biztonságban mert képtelenek garantálni azt.
129.
Ébredés
2016.01.24., vasárnap [10:07]
Döbbenetes és szégyen ,hogy ilyen lakossági biztonságot teremtett, a város ingyen élő vezetősége és a felhalmozott ***őrség***!Úgy látszik, a város férfiainak egy része lapul valami okból , a másik pedig gazember és félelembe tartja a lakosságot.Kérjük a NATO segÍtségét,hátha megoldja!!.ElÍtélendők és nevetségesek vagyunk,hogy nem tudjuk még a helyi problémákat sem kezelni! .
128.
Jecko
2016.01.24., vasárnap [09:55]
Ha tugya h ott vannak minek megy oda? Tisztába volt vele h kapni fog! Használni lehet a fegyvert ha rad támadnak csak nem részegen!!
127.
Professzor
2016.01.24., vasárnap [09:53]
Leülhetsz!, s ismételj évet.
Olyan sötét vagy a pitbull mellédharapna.
Ha itt valakinek meg kéne tanulnia hogy hol a helye az pont te vagy, meg a csőbunkók akiket így burkoltan támogatsz.
Az ilyen arcokra régebb egyszerűen vérdíjat tűztek ki, s fellogatták őket az első fára.
Lesz itt munka csak kezdődjön meg az akasztás!
126.
muki2
2016.01.24., vasárnap [09:51]
Igen, inkább üssék agyon, jó ezt tudni, mielőtt bemész oda, minthogy ártatlan embereket meglőssz. Jó hogy önvédelemből nem lövöd szét az egész Mokkát.
125.
brakisz
2016.01.24., vasárnap [09:47]
Igen, létkérdés az alattvalói tudat és magatartás állandósitása.
124.
Bütü Bálint
2016.01.24., vasárnap [09:35]
Tehát,mindamellett,hogy engedélyel tartott fegyverem van jó nyugodtan megverhetnek söt meg gyilkolhatnak.... zsúfolt hely sziba sem jöhet az önvédelem a túlerővel szemben sem...
123.
jó tudni
2016.01.24., vasárnap [09:32]
Tehát akkor zsúfolt helyen az embert agyon kell üssék. Jó tudni.
122.
feküdj vissza egyet
2016.01.24., vasárnap [09:30]
Ebben mi a tanulság ? Hogy a maffiáknak hagyjunk teret. Jó nagy tanulságot levontál....
121.
muki2
2016.01.24., vasárnap [09:04]
Tilos önvédelmi fegyver viselete zsúfolt helyeken, ezt ne tudná egy újságiró?. Olvasd el a törvényt.
120.
Attila2
2016.01.24., vasárnap [08:13]
Lehet itt finnyáskodni, hogy miért lőtt ki gumilövedéket Szőke, hogy húzza meg magát, stb.
Aki ilyeneket tanácsol az vagy Puiék havere vagy bunkó.
Lehet lapítani, csak egyszer kerülj olyan helyre ahol nem tetszik a pofád az alvilági brazil figuráknak, s aztán senki sem fog segíteni, futhatsz a rendőrségre mert az vagy zsebükben van vagy felsőbb utasításra hagyják, hogy főjünk meg a saját levünkben.
Tehát mindenképp kell egy ilyen ember aki felhívja a figyelmet az aktuális helyzetre, még ha egy kicsit zajos módszerekkel is.
119.
anonik
2016.01.24., vasárnap [07:47]
Tessek meg nezni a facebook oldalara feltoltot kepet,S utana kiabalni .Uszitani barkit,hogy vegyen resz az eksonjeibe Szoke urnak,mert ott nagyon ugy tunik ,hogy az ur bort iszik es vizzet predikal,nagyon helyesen tettek a tobbi vendeg ,hogy nem avatkoztak be ,amugy az Ur is tudot volna telefonalni a ket veres kozott, ha nagyon akart volna de keszitenie kelett a tovabbi dolgokat.
118.
hargitai fecskemadár
2016.01.24., vasárnap [06:54]

Hol szegett törvényt???
Nincs joga az önvédelemhez???
Te mi a frászt csináltál volna??

Ülj le a seggedre... látszik még a tojáshéj a seggeden van... fotel-forradalmár :D :D :D
Csak ott tud nagy szád lenni???
(...)

117.
hargitai fecskemadár
2016.01.24., vasárnap [06:49]
Az egy itteni hozzászóló te kis buta :D :D :D
Csak most más néven szokott írni :D :D
116.
tanulsag
2016.01.24., vasárnap [05:41]
Ne kergesd hamis illúziókba magad s másokat se. Mióta világ a világ, léteztek törvényen kívüliek és az ilyenek általában összefognak, mert muszáj nekik. Abba most ne menjünk bele , hogy miért muszáj. A lényeg, hogy ha bármelyik is sittre kerűl, vagy felszámolódik, akár egy egész banda egyszerre, helyette jön majd egy újabb. Váltják egymást. Érted?
Szóval nincs miért reménykedni.
115.
SzZs
2016.01.24., vasárnap [05:10]
Erwin.... nem, EZ SEM egy román-magyar ügy!
Nálunk fele ritka a román-magyar összetűzés.
Minek is, mikor itt elintézik egymást a magyarok!?
114.
tanulsag
2016.01.24., vasárnap [03:09]
Vonjuk le inkább a tanulságot ebből az egész történetből. Egyszerű, megértéséhez nem kell diploma. Ha gyenge vagy, ne avatkozz az erősek dolgába, mert olyan nincs, hogy jó vége legyen.
Másképpen fogalmazva, mindenkinek egyszer és valahogyan meg kell tanulnia, hogy hol a helye a világban. A saját maga érdekében.
113.
Kukac@
2016.01.24., vasárnap [00:59]
nem ertem ezt a Szoke Lacit,en nem elek otthon,de evek ota olvasom a cikkeket,hogy nagy szajharcban all az udvarhelyi "maffiaval".arra nem jott ra a sok ev alatt,hogy ha kikezd veluk,akkor tuti,hogy ilyen balhek lesznek ha osszefutnak.arra is rajohetett volna,hogy senki nem all melle a valosagban,tettekkel,csak a kommentekben es bejegyzesekben(sajnos en rajottem,hogy ilyen a szekely ember).miert hord maganal fegyvert???ha belekezdett egy ilyen dologba evekkel ezelott,akkor alljon oda a masikok ele ferfi modjara,nem parittyaval vagy fegyverrel.o csak hirnevet akar Udvarhelyen,ennyi az egesz.szerintem nagyon szanalmas.reszemrol ennyi.
112.
muki2
2016.01.23., szombat [23:10]
Szőke tudta, hogy törvényt szeg, még amikor a fegyverrel a zsebében belépett a bárba. Szép dolog, hogy az alvilági figurák ellen harcol, de ha eközben ő is tudatosan megszegi a törvényt, akkor ő se jobb a gengsztereknél.
111.
Névrot
2016.01.23., szombat [22:46]
Hagyma projekt.... :) Es tiltogathatnak :)
110.
Sanyi83
2016.01.23., szombat [22:15]
Azok akik azt mondjak hogy a szekely megerdemli hogy terrorizaljak alvilagi figurak es cigany bandak azok azert nem gondolnak arra hogy eleg nwhez az osszefogas, es eleg ordogi kor, csak at kellene latni a helyzetet. Nem csodalkozom hogy nem vedte meg senki Lacit. Miert ? Azert mert ugy mukodnek a dolgok hogy ha valaki vagy valakik megvedenek Lacit akkor azt vagy azokat az embereket is jol Meg vernek egy masik alkalommal. Az a helyzetet hogy ezek az alvilagi emberek es a ciganyok is attol erosek hogy falkaban jarkalnak. Nem dolgozzak nem ugy mint a normal is ember aki dolgozik, es ez miatt nem tudja mindig falkaban jarni egy normalis ember, igy tehat barmikor elkaphatnak azt a szekely vagy szemelyeket egyenkent aki megvedene Lacit. Na ez az egyik ok amiert nincs meg az osszefogas. A masik hogy ezeknek az alvilagi embereknek az Allami rendorseg a zsebukben van, mind le vannak fizetve. Szoval hogy allhatna valaki oda megvedeni Lacit ha tudja hogy utanna ugyis elkapjak es a sz@rt is kiverik belolle?? Es mehet rendorsegre , mert azok is lesz@rjak mert le vannak fizetve. Megneznem ki az aki oda allna megvedeni igy Lacit. Szerintem senki, mert ezt mutatjak a tenyek.
109.
dobai
2016.01.23., szombat [22:11]
[Nem ütötte a mércét]
108.
Udvarhelyi buckalako ?
2016.01.23., szombat [21:48]
Megerdemli a sorsat az udvarhelyi bunkoszekely ...meg. Megerdemli a kozpenzbol fizetett - ketnyelvenfeliratozott autobanfeszito, szeker es tilosbanparkolovadaszo - helyi rendorseget...meg az allami velejeeig korrupt, bunozokkel osszefekudt szekusrendorseget... Megerdemli a tunya , korrupt varosvezetest. Megerdemli a varosra ratelepedett nehany fos alvilag terrorjat, ciganybandak randalirozasat... Mert nem tesz ellene, mert nem kepes osszefogni, mert homokba dugja a fejet....mert ennyire kepes..... (szekely virtus?????? rohognom kell...)
107.
kipontozósdi
2016.01.23., szombat [21:45]
[Nem ütötte a mércét]
106.
aztaaa
2016.01.23., szombat [21:36]

(...)
Emberek, bojkotaljatok at a helyet, ne menjen oda senki tobbet!!! Egy eve voltam ott utoljara, soha tobbet nem megyek oda!!

105.
szégyentelenek
2016.01.23., szombat [21:29]
Micsoda egy társadalomba élünk? Aki ott volt a lokálba, mind bújjon el a világ szeme elől! Ennyire ne kiállni valakiért, akit vernek. Ha mást nem is teszel, de a rendőrséget azonnal hívni. Megérdemelné az össze, hogy tudjuk a nevüket fotóval együtt, lássuk kik ezek deformáltak, akiknek nincsen erkölcsi értékük.
104.
Evedeer
2016.01.23., szombat [21:16]
ha-ha.
Mindjárt nagyon megijedek a bandában támadó bátor börtöntöltelékektől..
Csak előtte megfésülöm a hajam.
103.
Evedeer
2016.01.23., szombat [21:10]
A maffiát legjobb tűzzel-vassal írtani, nem gumibogyóval.
Néhány ember szembeszáll velük - akár a Polip című filmben- , de ezek mindenkit kicsinálnak, aki becsületes.
102.
Attila.Hun
2016.01.23., szombat [20:39]
Itt egyesek fel vannak háborodva, hogy ez a Szőke lövöldözik önvédelemből, de mégis mit kellett volna csináljon? Hagyja magát agyonverni? Nem ismerem az ipsét, lehetséges, hogy provokatív a viselkedése, de ahogy hallom, a támadói gazemberek. Elképzelhetőnek tartom, hogy csak egyszerűen nem adja meg nekik a tiszteletet amit elvárnának. Hát ne is tegye, gazemberek nem érdemelnek tiszteletet.
A másik dolog:
Ha valaki megüt valakit, az azzal is kell számoljon, hogy esetlegesen aláírta a saját halálos ítéletét. Engem ha valaki megüt, az nekem már nem ember hanem csak egy tárgy amivel azt csinálok amit csak akarok ahhoz, hogy megállítsam. Ezt nevezik önvédelemnek. Olyankor semmi sem számít. Én például akár a saját kezemmel is képes lennék kivájni a szemeit ha van rá módom, csak hogy vége legyen, mivel az már nem ember. Ha nem férek hozzá, akkor bármi szóba jöhet, az emberi test tele van érzékeny pontokkal, nagyon könnyű halálos sebet ejteni. Félreértés ne essék, nem vagyok agresszív, soha nem kezdeményeztem verekedést és teljesen ártalmatlannak is tűnök. Senkin sem látszik, hogy mire lenne képes ha balhé van. Ez legyen tanulság a verekedős gazembereknek, mert sosem lehet tudni, hogy mikor találkoznak egy ilyen emberrel.
Szóval Szőke megoldása nagyon is humánus volt. Egyetlen hibája, hogy más is megsérült. De ha az emberek arra sem képesek, hogy kihívják a rendőrséget és inkább nézik az eseményeket, akkor nem kell csodálkozni...
101.
Erwin
2016.01.23., szombat [19:59]
Ez is egy roman-magyar problema vagy egy tiszta szekely ugy? nem tudom miröl van szo de erdekel az eset.
100.
hargitai fecskemadár
2016.01.23., szombat [19:10]
anonim3 nem ismered Jutacskát???
99.
anonim3
2016.01.23., szombat [18:57]
Az ojanokkal van probléma mind te vagy mert hogyha nem lennétek ojan agresszivek akkór senkinek nem kellene a szemét kilőni de a gondolatom igy hangzik, inkàbb egy agressziv szemétnek a szeme mind az enyém!
A pénz senkit nem jógositt fel uralkodàsra!
Dehàt mindenki előbb vagy utóbb emberére akad!
98.
Udvarhelyi.
2016.01.23., szombat [18:46]

Ocska genszter ez a sz(...), a fene már nem eszi meg az ajjas pofáját, hol vattok helyi milicija-policija, vagy nincs szervezett bűnözés udvarhejt ? Kitartást Laci, lassan remélhetőleg a hűvösre kerülnek ezek a mellveregető barmok..

97.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [18:44]
Íme egy olyan személy, akinek még a parittyaviselés is tilos. Sőt, vízpisztolyt is csak otthon.
96.
Domo
2016.01.23., szombat [18:43]
Köszi az infót, most már világos és egyetértek az önvédelmi, nem halálos fegyvertörvénnyel. A probléma csak az, hogy elég ritkán van párbajhelyzet és tiszta elméjű ember nem is szokott primitíven viselkedni (pl. verekedni).
95.
anonim3
2016.01.23., szombat [18:40]
[Nem ütötte a mércét]
94.
kutas
2016.01.23., szombat [18:38]
Képviselő úrhoz van szerencsénk? :)))
Vigyázat, ilyenkor az IP kikérhető a tisztázás végett.
93.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [18:35]
Vagyis 64-es, 85-ös Jack-nek szólt a 91-es.
92.
Antal Istvan12
2016.01.23., szombat [18:34]
[Nem ütötte a mércét]
91.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [18:29]
@64, @84

Minden elismerésem! Nem ment bele a piszkos vitatkozásba, mint például én, de a lényeget közre adta. Gratulálok!
90.
diobéli
2016.01.23., szombat [18:22]
Igazad van, a legocskább székely város Udvarhely, csak bölcsködni tudnak , kaparik, na meg nagyobb része bedolgozik a SZEREINEK..
89.
kutas
2016.01.23., szombat [18:21]
És a "tudós" az milyen fajta vállalt név, ugyan?
88.
drakisz
2016.01.23., szombat [18:21]
Miért nem írják ki azoknak a nevét, akik megverték Szőke Lacit? Én tudni akarom, ki az akitől félni kell. Miért nem tesznek ki fényképet az elkövetőkről? Mit kell titkolózni?
87.
aloe.vera
2016.01.23., szombat [18:19]
[Nem ütötte a mércét]
86.
tudós
2016.01.23., szombat [18:17]
Az rendben van , hogy fél és nem meri vállalni a nevét és az is rendbe van hogy van véleménye de amit ő müvel az a trollkodás fogalmát is kimeriti, majd ha rajta trollkodnak az egnyugtatobb lessz....
85.
Jack 01
2016.01.23., szombat [18:15]
Azzal sem lövöldözhetsz akárhol meg ha kés van a nyakadnál akkor sem. A 64-es hozzászólásban megtalálod a választ.
84.
tudós.
2016.01.23., szombat [18:13]
Így ne, látod-é, a te neveden írtam.
83.
kutas
2016.01.23., szombat [18:09]
S akkó mi lesz? Tudomásom szerint nem azért van az álnév, hogy ne lehessen tudni ki ír, ennek részemről semmi jelentősége nincs. Én szívesen írnék a személyiben lévő nevemmel. Azért van az álnév , hogy senki ne tudjon - lehetőleg - más nevében írni. De vannak azért, akik saját néven írnak, nem használnak álneveket, rejtett nick-et. Ők kockáztatnak, mert valaki egy pontot tesz a nevük után s használhatja tovább.
82.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [18:05]
Pl. otthon. A 64-es szépen bemutatta, igaz románul van a törvény.
81.
tudós
2016.01.23., szombat [18:05]
Jutacs , nem félsz , hogy kiderül ki vagy? holnap kiderül (ip, mail minden , hogy tudja a nagy érdemü, már sokan várják:)
80.
Domo
2016.01.23., szombat [17:51]
Eddig ahány önvédelmi lég-, gázpisztolyt használt valaki, mindig az állt a hatósági jelentésben, hogy "engedéllyel tartott lőfegyver jogtalan használata". Valaki fel tudna világosítani, hogy az engedéllyel tartott lőfegyvert hogyan lehet jogosan használni?
79.
mnlk
2016.01.23., szombat [17:48]
drága admin,fáj az igazság?miért moderáltad ki a hozzászolásom?tudok még többet is a drága selyemfiurol.Murgu P.lapjánál a "büntény"-"kézi" néven irogatott olyan cikkeket,hogy az ember esze meg állt
78.
egy nő
2016.01.23., szombat [17:46]
Csík megoldotta a Csibi ügyet. Recsenyéd a Gábor ügyet. Hol vannak az udvarhelyi legények?? Mert komentelni jól tudnak, úgy látom. Meg székely zászlót lobogtatni....
77.
Csibcsi
2016.01.23., szombat [17:36]
Ez az Udvarhely nem élne túl egy Csibit, ha ezek a nónémek is túl nagy falatnak számítanak.
76.
Nikibaba
2016.01.23., szombat [17:28]
Ohhh ez az egesz vicc..mi az a kozos mosolygos ossze olelkezos kep bela facebookjan?:))) nehogy azt mondjatok h Laci kenyszeritve volt h pozoljon :)))))
75.
CCCP
2016.01.23., szombat [17:18]
Ez egy szep ertheto leiras! Kerdes, hogy a hely tulajanak hol eri meg beengedni ezeket! Meg egy ket ilyen balhe es lottek a helynek! Volt ra precedens eset, nem is egy! Remelem tanul az elozo esetekbol es tiltolistara kerulnek a rendbontok!
74.
Igaz1
2016.01.23., szombat [17:18]
Gyávább nép mint a székely nincs. Csíkban is kussolt mindenki Csibinek, Udvarhelyen is csak a sunyítás. De a fórumokon a nagymellény az van
73.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [17:06]
@67
Nem villogtatok én semmit. Csak az igazat villogtatom. Mit gondol miért tilos a bankpénztárosnak erőszakosan védekezni bankrablás esetén, ha sok ügyfél van a közelben? AAzért, hogy ártatlan emberek testi épségét ne veszélyeztesse a rablók által, ha lőnének.
Olvassa a 64-es hozzászólást, ott a pont.
72.
Klopfolo
2016.01.23., szombat [17:05]
Ott a pont!
71.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [17:03]
Köszönet! Én nem voltam ennyire ügyes. Erről van szó, ezt tettem szóvá, csak belementem a szennyes vitába azért, mert a SZL pankrációs, zsibvásáros módszereivel sem értek egyet.
70.
Klopfolo
2016.01.23., szombat [16:58]
Húha! Ez aztán a fertő.
Ami történt és a reakciók is.
És van persze néhány értelmes hozzászólás is.
A többi pedig kapja elő a fejét a s....ből, s figyeljen:
1. Zárt helyen szar dolog lövöldözni, kivéve ha nincs kiút.
2. Ezek a paraziták megérdemelték. Ha nem volt elégtétel egy adag s másodszor sem volt elég, hogy leverték az asztal alá, még ugráltak rajta, akkor örüljenek, hogy megúszták váll, meg kézsérüléssel.
3. Mindenki tudta, Szőke is, hogy előbb-utóbb egy ilyen akcióra sor kerül.
4. Az IQ bajnokok is biztosak voltak abban, hogy Szőkénél fegyver van, s ha kell használni is fogja. Sőt azt is tudták, hogy ha bántalmazzák, abból 100%-osan feljelentés lesz. Mégis megtették, vagyis vagy nem érdekli őket, hogy sittre kerülhetnek, vagy túl biztosak a dolgukban.
5. Azt a vélekedést nem tudom megérteni, hogy miért megy valaki szórakozóhelyre, aki tarthat attól, hogy sapkát kap. Nem bujkálhat mindenki egy pár szargörcs miatt.
6. Mégis káros ami történt, különösen amiatt, ahol történt. S ezzel nem számolt Szőke Laci sem. A múltkori Cinciri elkövető úr által való randalírozásnak is egyetlen célja lehetett, hogy sikerüljön a Mokkától elriasztani embereket, balhés hellyé kell tenni, mert ha az emberek oda járnak, akkor nem az ő klienturájuk gyűjti be az éjszakában forgó pénzeket. S a Mokka meg ráadásul védelmi pénzt se fizet. Ráadásul péntekenként meg tömve van, míg a konkurenciánál lézeng pár tucat ember. Ja és a tehetősebbje, aki nemcsak egy kóla mellet szorongatja az asztal alatt a leányka combját, a Mokkába jár, mivel jó a buli s biztonságos.
Volt eddig.
A Cinciri féle agysejtmenteseknek megbízásuk van, hogy lerombolják az imidzset, s a tortából megkapják a szeletüket azok, akik eddig az éj császárai voltak.
Sajnos erre most akarva-akaratlanul Szőke rásegítet.
De amint látható újabban minden pénteken ott van ez a csőcselék, úgyhogy nem ez volt az utolsó balhé. Vagy hátha mégis. Végre mondjuk valakinek szemet szúr, s rátaposnak a tyúkszemére a rendőröknek.
7. Persze értem én a felháborodást, hogy senki nem kelt segítségére Lacinak, de ha a közönség nagyrésze 17-20 vagy akár 25 éves, akkor ez részben magyarázat.
8. Éppen a felháborodott szülők kellene, most csoportosan panaszt tegyenek a rendőrségen, amiben számon kérik csemetéik biztonságát.
69.
hargitai fecskemadár
2016.01.23., szombat [16:58]
A nagy kérdés nem a fegyver, hanem a tolvaj banda tevékenysége...
68.
mnlk
2016.01.23., szombat [16:56]
[Nem ütötte a mércét]
67.
azmind1
2016.01.23., szombat [16:56]
ahhoz képest,hogy csak a saját dolgoddal foglalkozol,már fél napja ezen a cikken lovagolsz,s értelmiség szintedet villogtatod.az önvédelmi fegyver mindek van ha nemvétheted meg magad?inkább egy gumilövedék üsse ki az agyad mind a szj fajták!
66.
cinikus
2016.01.23., szombat [16:56]
Jolmegaszontad. Kb ugyanez jart a fejemben, ameddig olvastam a cikket.
65.
azmind1
2016.01.23., szombat [16:52]
Ezek után még mindig kérdés,hogy mért volt nála fegyver??...hát épp ezért!,hogy tudja megvédeni magát,ha már a rendőrség és a biztonsági őrők nem tudják
64.
Jack 01
2016.01.23., szombat [16:51]
Tudjuk hogy Laci beleüti az orrát és hírt ad róla hogy ezeket a mitugrászokat nem ülteti le a rendőrség ezzel semmi baj nincs, de azzal igen, hogy egy zsúfolt szórakozóhelyen kezd lövöldözni, gumi lövedék ide vagy oda azért komoly sérülést tud okozni. Es törvényesen egy zsúfolt szórakozó helyen nem is használhatta volna sőt be sem vihette volna a fegyvert. De gondolom ezzel ő is tisztában volt.

Art. 63

Portul armelor neletale destinate pentru autoapărare

(1) Persoanele prevăzute la art. 57 alin. (1) au dreptul să poarte asupra lor doar o singură armă neletală destinată pentru autoapărare, dintre cele procurate în mod legal.

(2) Este interzis portul armelor neletale, destinate pentru autoapărare, în următoarele condiţii:

a) în locuri aglomerate, stadioane, săli de spectacol şi adunări publice, precum şi în alte locuri în care folosirea acestor arme este interzisă prin lege;

b) dacă deţinătorul se află sub influenţa băuturilor alcoolice, produselor sau substanţelor stupefiante, a medicamentelor cu efecte similare acestora ori în stare avansată de oboseală sau suferă de afecţiuni temporare, de natură să genereze o stare de pericol în condiţiile în care poartă arma asupra sa;

c) neînsoţite de documentul care atestă dreptul de port şi folosire.
63.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [16:49]
Oda megy mindenki, ahová akar, ez majdnem igaz. Majdnem. De az a valaki, bárki is legyen, szórakozóhelyre ne vigyen fegyvert. Pláne éjjeli bárba, ahol hajnalig zsibbad. S ahol ártatlan embereket is megsebesíthet. Ahogy olvasom, asztal alá esett, azután lőtt. Onnan meg pláne nem tudott vigyázni, hogy ártatlanokra lőjön. Meg aztán akkor szerintem már fölöslegesen lőtt, már nem védekezett, az már ellentámadás. .
A Tomeké egy teljesen normális elvárás. Szevasz.
62.
mehetsz is
2016.01.23., szombat [16:43]
Oda megy mindenki ahova akar. Nem készült semmire, max. hogy megvédje magát, mivel senki nem segít a másikon a bajban. Egyéb kérdés? Szevasz.
61.
Tomek
2016.01.23., szombat [16:40]
Az a kérdés h a mokkaba h engednek be fegyverrel valakit!S másik dolog szórakozni miért kell vinni s főleg meg ha iszik is az ember! Készült valamire talán? Nincs egyéb dolga mit mokkaba járni
60.
asdasd
2016.01.23., szombat [16:26]
A másik hírportál lehozta, hogy a 2014-es májusi fegyverhasználatot követő kivizsgálás után 2015 végén adták vissza a fegyverét. Szóval másfél év kellett ahoz, hogy kivizsgáljanak egy önvédelmi esetet. Ennyit tudnak errefele a hatóságok, a másikot másfél évig védtelenűl (fegyver nélkül) hagyták, a maffiózókkal meg tele a város és azt csinálnak amit akarnak.
59.
Szerinted?
2016.01.23., szombat [16:26]
[Nem ütötte a mércét]
58.
hargitai fecskemadár
2016.01.23., szombat [16:17]
Szia Jutacs! Megérkeztél??? Örvendek a szerencsének!!!
Fiuk, lányok... Hozzászólás szövege néven Jutacska írogat...
Köszöntsétek illedelmesen!
57.
Tiborcka 45
2016.01.23., szombat [16:13]
Rosszul fogalmaztal! Nem fel, hanem teljesen analfabeta! Azt a felkezu bohoc Cincit valaki latta irni? Na, ahoz az irashoz nem kell iskola! Gondolom nincs is! Max. 1 vagy ket osztaly es az is 10 ev alatt!
56.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [16:12]
Megint egy kavaró agy! Hányadik az oldalon?
Az én dolgommal foglalkoztam végig, azzal, hogy véleményt írtam, senki semmilyen indokkal, háttérrel, előzménnyel ne járjon mulatóhelyre pisztollyal az zsebében! És ne lövöldözzön tömegben, publikus helyen, ahol nemcsak azok az alvilági figurák tartózkodnak, akikkel ez az SZL olyan hősiesen küzd. Mert engem is ártatlanul meglőhet, ha éppen én vagyok ott a közelében, vagy a családtagjaimat, vagy rokonaimat, vagy ismerőseimet vagy idegent - BÁRKI ÁRTATLANT. Ez az én dolgom, hogy ezt leírjam. De a kavaró agyak, mint Ön is, ebből az alapelvből, alapkövetelményből már több változatban is kihozták, hogy a bűnözőket pártolom.
55.
Randall Flagg
2016.01.23., szombat [16:07]
Szomorú, hogy egy egész várost pár félanalfabéta, műveletlen paraszt képes terrorizálni.
54.
Szalacsi Sándor
2016.01.23., szombat [16:05]
SzJ és társai nem veszélyeztetik az ártatlan emberek testi épségét? :)) Na ne nevettess. Hány bűntény van az övük alatt? Hány embert küldtek kórházba, most pedig mikor valaki felvette a kesztyűt, te az ártatlanok miatt sírsz akit Szőke veszélyeztet. Ne aggódj, mert megissza a levét. Jobban mint a kedves bűnözőink.
53.
Szalacsi Sándor
2016.01.23., szombat [16:01]
Mivel nem a te dolgod, eleve meg sem kellett volna szólalj. Engem sem érdekel Justin Bieber, de nem nem is megyek fel Youtubere, hogy mocskoljam őt meg a rajongóit.
52.
föszerkesztö ur
2016.01.23., szombat [16:01]
[Nem ütötte a mércét]
51.
Vaszika
2016.01.23., szombat [16:01]
Vagytok egy paran ,iras ,olvasas tudatlanok draga testvereim! A fo gyoker az C.i.n.c.i.r.i! O verhetetlen minden teren! Rohogi az egesz varos az a kreten, uresfeju parasztot! Utanna a sorban kovetkeznek a tesokak! Sirni kell nem kacagni emberek! Ezek a tarsadalom legalja emberei ,akiknel a pincsikutya IQ-ja is toronymagassan nagyobb!
50.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [16:00]
Tenném a dolgom újságíróként. De nem pankrációval, nem éjjeli bárban. De ha éjjeli bárban, akkor ártatlan emberek testi épségét is veszélyeztető fegyverek nélkül! Ebben biztos lehet.
49.
Szalacsi Sándor
2016.01.23., szombat [15:58]

Drága bogaram. Te elkerülöd őket, de Laci újságíró. Tényfeltáró cikkeket írt a jómadarakról, azzal a szándékkal hogy leplezze le őket. A törvény nem tesz semmit ellenük. Nem követed a Pui fámili ügyeit? Hány felfüggesztettet kapott a kicsi legén? (...) Még is, köszöni szépen, jól van. Van pénz új verdára is, amit nem is titkol. Te mit tennél?

48.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [15:58]
Igen. A múltkor például az fogadott be, akinek te pénzzel tartozol. :))
47.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [15:56]
Kedves Gyáva! Elzárkózom, mert nem az én dolgom.
46.
hargitai fecskemadár
2016.01.23., szombat [15:54]
mond te... szoktál bujdosni???
45.
Eles fegyvert !
2016.01.23., szombat [15:53]
[Nem ütötte a mércét]
44.
gyáva
2016.01.23., szombat [15:53]
CÖCÖCÖ.
Pont ez a baj, hogy elzárkózunk, szemet hunyunk, mintha nem is létezne a jelenség. Közben meg ők rombolnak. Nagyon hasznos tagja lehetsz így a közösségnek...
43.
Csikban jobb
2016.01.23., szombat [15:52]
Az tény, hogy Csíkban ezerszer jobb mint Udvarhelyen. Udvarhely maffiózó várossá vált más jó ideje.
42.
Szalacsi Sándor
2016.01.23., szombat [15:51]
@14:
Magyarán behúzod füled-farkad. Na Laci egy olyan magatartást demonstrált, amit csak az olyan figurák szoktak, akiknek "van gerincük". Évek óta mindenki ezt csinálja, behúzza fülét-farkát, nem lát, nem hall. Aztán, hogy közben hány embert csesznek át a drága "gengszterek" az téged nem zavar.
41.
Zólya G. Atilla
2016.01.23., szombat [15:48]

de miért kell reggelig nyitva tartani (...), szombat reggel nem lehet járni a József Attila utca elején mert tele van hányadékkal, a falak hosszan le vizelve, tele összetört üvegekkel, stb, stb. hiányzik ez egy úgymond civilizált városnak? miért huny szemet a város vezetése ennek a szégyentanya működésére?

40.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [15:43]
Cöcöcö, nonono! Lassabban a span-ozással. Csak ennyire futja a szellemi erődből.
Igenis provokálja, mert a bűnüldözésből olcsó cirkuszt csinált. Mert régóta levelez velük, üzenget, folyamatos párbeszédet folytat, pankrációs boxmeccset hirdet, majd lemondja.
Az én értékrendemben az van, hogy alvilági figurákkal szóba sem állok. Nem üzengetek telefonon, sms-ben, fészbukon vagy vendéglői átszólásokkal. Teljesen elzárkózom. Ő nemcsak megírta a cikkeit, hanem játszott is azokkal a figurákkal, akikről írt. Lást ékes példa ez az eset vagy a Cinciri-ügy vagy a sok száz internetes bejegyzés, sokszor személyes válaszokkal.
Érthető? Az alvilág ellen nem úgy kell fellépni, hogy játszadozással nagyobbá, népszerűbbé teszzük őket.
39.
ki tudja miért
2016.01.23., szombat [15:40]
1 biztonsági van. S a tulaj is beszáll mikor a helyzet kívánja. Csak itt valamiért nem volt érdekük rendet tenni...
38.
Klopfolo
2016.01.23., szombat [15:40]
Ülj le fiam, egyes!
S legközelebb írj butaságokat a papírzsebkendődre, ne ide!
37.
Kerdesek123
2016.01.23., szombat [15:40]

En nem ertek par dolgot.
B(...) Bela a facebookjan, itt valaki alneven uzen Lacinak, hogy menjen vissza Pestre. Ti megis ki a f@szomnak kepzelitek magatokat, hogy eldontsetek ki hol eljen.
A masik dolog amit nem ertek, hogy Szoke miert kene lemondjon a foszerkesztoi allasarol? Miert nem lehet ujsagiro?
A harmadik, hogy ha ennyi gennylada van itt a kommentelok kozt, akik vedik ezeket a kopac majmokat, miert nem irjak sajat nevvel.

36.
Jujúúúmadár
2016.01.23., szombat [15:37]
Itt az a legnagyobb kérdés inkább hogy hol voltak a biztonsági emberek mindvégig hogy 2 felvonásban ez megtörtént? :)) Hány biztonsági ember dolgozik ott?
Most itt mindenki elfogult amit látok de senki sem gondol a biztosnágra holott ez a legfontosabb!! További jó szórakozást!
35.
énismegaszondom
2016.01.23., szombat [15:37]
Gyáva, látszatszékely, féreg társaság! Az is aki látja, hogy a másik segitségre szorul, és szart sem tesz, és az is aki kommentekbe elitéli szőkelacit, mert használni merte fenyverét önvédelmi célból, "elrontva" mások buliját. Há' noormálisak vagytok? Jóhogynem kezdtetek ott gyorsba fogadásokat kötni, szőkelaci vagy szidzsé győzelmére. Tökmindegy, hogy ki, hol, kit, miért vert meg, vagy lőtt meg: SZÉGYEN egyesek hozzáállása, főleg azoké, akik eszkácé meccsen torkukszakadtából orditják a Csabakirályfit, de mikor egy honfitársuk bajban van, félre állnak. Köpedelem, undoritó, képmutatá, aljas, felszines! Szégyen, hogy ilyen emberek élnek a székelyfővársoban! Lebegtessétak a kékzászlót, autonómiázzatok, ragasszétok teli az autótokat SIC matricával: úgysem vagytok székelyek! Ahoz először embernek kéne lenni! szőkelaci, jobbulást, fejezd be amit elkeztél. (gyengébbek kedvéért a "fejezdbeamitelkeztél" NEM EGYENLŐ a "hagydabbaéshúzzvisszapestre" - vel!).
34.
muki2
2016.01.23., szombat [15:35]
Jó hogy a lövöldözés miatti pánikban és tülekedésben senki nem sérült meg. Jó, hogy nem volt éles a fegyver, mert akkor önvédelemből ártatlanokat gyilkolhatott volna. Szerintem kereste a balhét. Lehet akar indulni polgármesternek, akkor ez kampányverés volt.
33.
hargitai fecskemadár
2016.01.23., szombat [15:35]

Te miért nem piszkáltad meg eddig az ügyet???
Miért nem tettél feljelentést ellenük???
Legalább van aki a dolgok mögé áll...
(...)

32.
pista ba
2016.01.23., szombat [15:34]
Szomorú, hova jutott Udvarhely. Néhány tyúkász alvilági "wannabe", mert annak is gyengék, terrorizálja a várost és nem képesek a híres székelyek pontra tenni.
De az, hogy valakit ütnek egy szórakozó helyen és amikor segítséget kér, akkor még arra sem képesek, hogy hívják a 112-t, az már nem gyávaság, hanem bűnrészesség. Ha valaki meghalt volna az este ,aki szemtanú volt és nem hívott segítséget, az pont olyan gyilkos lenne!
31.
gondolkozz
2016.01.23., szombat [15:33]
A provokáció neked az, amikor valaki megírja a valóságot a mocskos dolgairól egy embernek amit a média nem mer. Olyat ír amiről mindenki beszél, csak nem írják meg. Ami trövénytelen. És ő erről mer beszélni. Ez neked provokáció.
Te is egy alvilági span lehetsz...
30.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [15:33]
@14:
Nagyon jó meglátás, így van, én is ezt próbálom itt megértetni azokkal, akik nem értik.
SZL-nek nem szabadott volna éjjeli bárba pisztollyal járkálni. Gondolom, ő sem limonádét szürcsölgetett.
29.
azmind1
2016.01.23., szombat [15:31]
Ő legalább piszkálja őket,ha már a rendőrség nem foglalkozik velük!Vagy hagyni kellene őket,minden jól van addig mig,mást terrorkodnak és nem téged?Épp evvel a mentalitással van baj,és ezért tudtak ezek az alakok a fejünkre nőni!Nekünk minden jó ahogy van,nem elég,h a román állam mostoha velünk,még ezek is ittvannak a nyakunkon,rontva az ember biztonság érzetét.És,ami még szomorú,hogy ezekből a díszbohócokból,sok fiatal példaképe lett!
28.
Vegán2
2016.01.23., szombat [15:30]
Ja és ne feledjétek, hogy ha Laci nem lenne, akkor a sok maffia ügy, cigó ügy effektíve NEM LÉTEZNE, mert beszari alakok vagytok egytől egyig, Bundikástól, sajtóstól, civilszférástól, csencselő "üzleti szférástól" együtt. Székely anyaváros mi??? Beszarok a röhögéstől.
27.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [15:30]
Tipikus kavaró agy. Itt most nem arról van szó, hogy ideje lenne-e rendet tenni a városban vagy sem. Nyilván igen. De itt arról van szó, hogy valaki évekig, tán évtizedig mocskolja, provokálja az alvilági figurákat, azok agyatlanul vissza-visszaszólnak, Szőke pankrációs boxmeccsre hívja egyiket, a fenyegetések ürügyén pisztolyt vásárol, engedélyt vált, és a pisztolyt olyan helyre viszi tudatosan, ahol nagy valószínűség szerint eleve sejteni lehet, hogy használja.
Ilyen ember, ilyen tevékenységgel, ilyen háttérrel s előzménnyel ne járjon éjjeli mulatókba, de ha igen, hagyja otthon a lőfegyvert. Nem világos, hogy mit kifogásoltam?
A 19 éves fiú és szülei helyében befűtenék a lövöldözőnek.
26.
Sz.
2016.01.23., szombat [15:26]

Ha valóban alvilági figurák voltak, akkor azok, akik elitélik Szőkét vagy a figurák emberei vagy pedig rosszindulatu idióták. Hogy lehet azt mondani, hogy: "évek óta pankrációs stílusban provokálja az alvilági figurákat " Ha valaki alvilági azt be kell zárni és nem védeni provokációk ellen! (13.Hozzászólás szövege- sic!, meg 9.Pàrtatlan ) (...)

25.
Bulibáró
2016.01.23., szombat [15:26]
,Egy szemétdombra szültek,
De ők is kikészültek.
(...)
Bevesz, mint egy várat,
Én meg beleeresztem a tárat.

Mer' ő a csajom, aki ha elkap,
Elintéz egyből.'
-Tankcsapda-
24.
14
2016.01.23., szombat [15:25]
Ha en tudom h az ellensegeim egy bizonyos szorakozo helyre jarnak,es nagy az esely h itasok is, akkor kerulom azt a helyet,hacsak nem akarok osszetuzest veluk.Pisztolyt se viszek be, mert tudom h ha kell hasznalnom akkor nagy az eselye h mas is megserulhet,ami meg is tortent.Nem ertem a logikat.Persze ez nem azt jelenti h SZJ artatlan.Valamit nem ertek .
23.
Vegahely
2016.01.23., szombat [15:24]
Hajrá Laci, lődd szét a büdös parasztokat. Puhány egy város ez az Udvarhely, tele polkorrekt és gendervegán puhapöcs "székellyel". Csíkban, Gyergyóban, Sepsin nem vártak volna hogy fegyvert kelljen ránts. U.I.: Ja és már nálatok is hidegebb van, mint Csíkban.
22.
hargitai fecskemadár
2016.01.23., szombat [15:23]
Ideje lenne rendet tenni a városban, és nem szabadna teret engedni ennek a gennyláda lótolvaj bandának...
Remélem nem kell sorolnom, hogy ez a társaságnak mik vonhatóak a rovásukra... (igaz úgyis kimoderálnák)
21.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [15:21]
A 18-as a válaszom ide is.
Én még nem írtam, hogy megérdemelte, MÉG nem.
20.
hargitai fecskemadár
2016.01.23., szombat [15:21]
Te nem vagy pártatlan, hanem egy nagypofájú kis seggdugasz... Otthonról könnyű hősködni...
19.
hargitai fecskemadár
2016.01.23., szombat [15:20]
Csak azt nem értem, hogy ezeket a nagy legényeket, miért nem tudták hűvösre tenni???
Egy átlag állampolgár rég 10 éves egyetemet kapott volna...
ideje összefogni...
18.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [15:19]
Tudomásom szerint a lőfegyverre az engedélyt nem arra adják, hogy zsúfolt szórakozóhelyeken, tömegben valaki lövöldözzön vele, tudva azt, hogy erre sor is kerülhet, hiszen még boxmeccsre is kihívta korábban az egyik figurát, azt a Cincirit, ha jól emlékszem.
Szőkével elszalad a ló, nem ártana megvizsgálni. Fejben.
17.
Pistolero
2016.01.23., szombat [15:19]
El Pistolero...avagy a hatlővetű újra szól :))
16.
blenesijozsef
2016.01.23., szombat [15:19]
[Nem ütötte a mércét]
15.
gondolkozz
2016.01.23., szombat [15:16]
1. Mindenkinek szíve joga, hogy hol szórakozik. Gondolom nem te kell megmond , hogy ki hova mehet. És nem is a kommunizmusba vagyunk, hogy otthon kell ülni.
2. Önvédelmi fegyver, engedéllyel.
3. Pont azért volt nála, mert az udvarhelyi mellveregetős ember nem segít ha valaki bajban van.
4. Szokjatok le arról a paraszt, elmaradott gondolkodásmódról , hogy : kiérdemelte a verést. Ilyen nincs, főleg Laci esetében, aki olyan ügyekkel foglalkozik amik kényesek. Kényesek mert mindenki tudja, hogy olyan emberekről van szó akik bármit megtehetnek. Ergó, te is ezt támogatod, a bűnözést.
14.
golyó
2016.01.23., szombat [15:12]
Az még véletlenül sem fordult meg a fejedben, hogy ha az emberek segítettek volna Szőkének, akkor a pisztolyt nem kellett volna használja. Nagyon jól csinálta, ha nem vagyunk képesek segíteni másokon, akkor valahogy így kell megvédeni magad és az életed.
13.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [15:12]
Ez jó! Frappánsan összefoglalta.
12.
Hozzászólás szövege
2016.01.23., szombat [15:08]
Hogyha kijózanodik, vagy kijózanodott, gondolom első dolga a felmondás benyújtása.
Mit keresett egy főszerkesztő hajnalban, lőfegyverrel egy szórakozóhelyen, miután évek óta pankrációs stílusban provokálja az alvilági figurákat?
Nemcsak főszerkesztői székben, de a sajtóban sincs amit keresnie!
11.
dert
2016.01.23., szombat [14:56]
A kérdésem az hogy miért nem hagynak aludni péntekenként egy fél várost? Ez a mosolygós város?
10.
haz
2016.01.23., szombat [14:56]
[Nem ütötte a mércét]
9.
Pàrtatlan
2016.01.23., szombat [14:52]
Jó, hogy ki nem lőtted valakinek a szemét te szerencsétlen... remélem elveszik tőled azt a légpisztolyt...keress valami egyéb jàtékot amivet nem veszélyezteted màsok életét....nem àllok senki oldalàn, de ez akkor sem helyes, hogy csak úgy beleengedsz valakibe egy tàrat....
8.
(...)
2016.01.23., szombat [14:34]
[Nem ütötte a mércét]
7.
R.Sándor
2016.01.23., szombat [14:30]
Lecsó város lecsó emberekkel .
6.
Korso
2016.01.23., szombat [14:29]
Addig jar a korso... Menj vissza Magyarorszagra kedves Szoke Laszlo es onnan vegezd a dolgod tovabb. Mindenkinek jobb lesz az ugy.
Az viszont a minimalis sajtoetiketnek sem tesz eleget, hogy Szoke ir egy cikket sajat magarol es kozben meg interjut is ad sajat maganak.
Nem vagyunk teljesen idiotak.
5.
gondo
2016.01.23., szombat [14:25]
Ha a töketlen székelyek csak nézni tudják, hogy valakit épp ütnek agyon és nem segít senki, akkor az ember csak magára számíthat. A többi csak duma amit összehordasz..
4.
gondolkozzatok
2016.01.23., szombat [14:23]
Ne aggódj, mert nem lőnek le. Önvédelemből lőtt, ha esetleg értelmezési gondjaid vannak. Amúgy is minden hétvégén ugyan az a demagóg unalmas menet van a mokkában. Nehogy már egy ember élete értéktelenebb lenne mint egy olyan lapos buli...
3.
muki2
2016.01.23., szombat [14:22]
Az ember még önvédelemből sem kezd lövöldözni emberekkel, fiatalokkal teli helyen. Mintha Szőke lámpással keresné a balhét, hogy hősként tetszelegjen. Ő se sokkal jobb, mint az alvilági semmirekellők.
2.
mafialocala
2016.01.23., szombat [14:17]
Hat ha az alvilagi alakokrol van szo, akkor megerdemeltek, lehet nem is gumilovedek hasznalna az ilyeneknek!
Szegyen a tobbiekre, akik nem segitettek, igy tud egy kisebbseg (par ember) terrorizalni egy egesz varost!
1.
Jack 01
2016.01.23., szombat [14:15]
A vadnyugaton vagyunk vagy mi? Lassan mindennapos lesz a verekedés, fenyegetés most mar a lövöldözés is... nem lehet mindjárt elmenni szórakozni mert megvernek vagy lelőnek. DE az a lényeg ,hogy van állami és helyi rendőrség is......
Hozzászólások206