Székelyhon.ro
2017. február 21., kedd; Ma Eleonóra napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Első Hargita megyei gólyabál

Vass Orsolya | 2010.05.26. [14:21] | Utolsó módosítás: 2010.06.06. [19:20]

Csíkszeredából, Székelyudvarhelyről, Gyergyószentmiklósról, Székelykeresztúrról és Maroshévizről neveztek be fiúk és lányok az első Hargita megyei gólyabálra. Nemsokára tehát kiderül, hogy kik a legügyesebb gólyapárok Hargita megyében – június 5-én Gyergyószentmiklóson megrendezésre kerül az első Hargita megyei gólyabál.

golyak_b

Először május 15-én Gyergyószentmiklóson találkoztak a gólyák, itt ismerkedtek meg a szervezőkkel és a versenytársakkal, majd kemény munka vette kezdetét. A szervezők mindent megettetek azért, hogy felkészítsék őket a megmérettetésre, hiszen a színpadon mindenkinek úgy kell megállnia a helyét, hogy nemcsak iskoláját, de városát is képviseli majd.

A szervezők nagy meglepetéseket tartogatnak, melyből csak annyit árultak el, hogy az előadás mellett fergeteges buli vár majd minden érdeklődőre, hiszen egy olyan dj fogja pörgetni a lemezeket, aki Európa legnagyobb előadóival veszi fel a versenyt. Tom Boxer, Antoniával érkezik majd, és egy új klubban emelik a hangulatot a maximumra.

Székelyudvarhelyről természetesen a Városi Gólyabál nyertesei, Ambrus Levente és Gábor Beáta, a Tamási Áron Gimnázium tanulói fognak vetélkedni.

„Eddig egy bemutatkozó videót kellett készítsünk, ami a rendezvény honlapján megnézhető. Ugyanitt lehet szavazni is ránk, ami beleszámít a pontozásba. Ezen kívül készülünk egy beszéddel és egy tánccal. A többi pár közül a gyergyóiak, akik még esélyesek, de úgy gondolom nekünk is van okunk reménykedni a győzelemben. Sikerült egy szurkoló buszt szerezni támogatásba, amivel 40 főt tudunk elvinni magunkkal, még van hely, úgyhogy lehet jelentkezni” – nyilatkozta Ambrus Levente, az udvarhelyi gólya fiú.

A szurkoló buszra 5 lej ellenében az udvarhelyi gólyáknál lehet jelentkezni, mely június 5-én délután fél 3-kor indul a Patkóból, és a buli után haza is szállít mindenkit. A gólyabál vetélkedőjének belépője elővételben 13, helyszínen 18 lej, a bulin pedig elővételben 15, helyszínen 18 lejért lehet részt venni. 

Vajon mi a következő? Országos gólyabál?

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét
1.
timikeee
2010.06.08., kedd [11:48]
nagyon jo volt es minden elismeresem a szervezoknek:D:)
Hozzászólások1