Edzőváltás a Progymnál

Edzőváltás a Progymnál

Fotó: Hockeyprogym.ro

Roman Kosztromint menesztették, Vaclav Novak pedig csak játékosként folytatja a Progymnál. Helyükre Pavel Boriszenko és Farkas Csaba került a klubvezetés döntésének következményeként.

Gergely Imre

2017. január 23., 14:262017. január 23., 14:26

2017. január 23., 14:572017. január 23., 14:57

Az elmúlt időszakban igencsak megromlott az összhang a piros-fehérek öltözőjében. A két edző között feszültségek keletkeztek, fegyelmi problémák is felmerültek. Mindez az eredményességen is megmutatkozott. Ezért döntött úgy a Progym vezetése, hogy azonnali hatállyal szerződést bont Kosztrominnal.

Novak személye sokat jelent a Progym csapata számára, de a kettős teher, az edző-játékosi feladatok nagyon igénybe vették, ezért az edzői feladatokat levették a válláról, hogy csak a játékra koncentráljon. Az edzői szakmai munkát mostantól Pavel Boriszenko és Farkas Csaba látják el – jelentette be Kopacz Zoltán klubelnök.

Az új helyzettől azt várják, hogy a csapat visszakerüljön arra az útra, amely az ősz folyamán a Progym kiemelkedően sikeres időszakát hozta. A rájátszásba jutás kérdése már eldőlt, a következő mérkőzések tétje az, hogy az elődöntőbe a hányadik helyről jut a csapat, és kivel játszik majd a döntőért.

Kopacz Zoltán tisztában van azzal, hogy az új helyzet nyilván számos pro és kontra véleményt eredményez majd a pályán kívül a szurkolók körében, de ebben az adott helyzetben ez volt a lehető legjobb döntés, amit meg kellett hozni, hogy a lejtőről vissza lehessen fordítani a csapatot.  A játékosok pozitívan fogadták a bejelentést, és most a legfontosabb, hogy az öltözőben újra összhang legyen. A keret továbbra is jó, és már sokszor bizonyította, hogy képes sikereket elérni. A játékosok is tisztában vannak azzal, hogy többre képesek, mint amit az utóbbi időben nyújtanak. Képesek jól játszva, eredményesen szerepelni a következő két és fél hónapban, ami a vezetőség és a szurkolók elvárása is – fogalmaz a klubelnök.

szóljon hozzá! Hozzászólások

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!