Pénzt gyűjtene pályavilágításra a Sepsi OSK, hogy otthon játszhassák a nagy meccset

Pénzt gyűjtene pályavilágításra a Sepsi OSK, hogy otthon játszhassák a nagy meccset

Fotó: Sánta Imre

A sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK futballcsapat néhány nap alatt 32 ezer eurót szeretne összegyűjteni azért, hogy reflektorfényben játszhassa a Craiova elleni kupameccsét.

Székelyhon

2016. október 12., 22:222016. október 12., 22:22

2016. október 13., 16:232016. október 13., 16:23

Az akcióra azért kerül sor, mert az október 25-i mérkőzést főműsoridőben, 20.45-kor akarja élőben közvetíteni a Digi Sport, viszont a helyi stadionnak nincs megfelelő felszerelése – nyilatkozta szerdán az Agerpres hírügynökségnek Diószegi László klubtulajdonos.

„Két lehetőségünk van: vagy támogatnak és bérelünk világítást, vagy Brassóban játszunk. Kértünk árajánlatot egy olasz cégtől: 32 ezer euróért vállalják, áfa nélkül. Ennyi pénzünk nekünk nincs, de azt gondolom, hogy a sepsiszentgyörgyi közönség megérdemelné, hogy egy ilyen meccset, hazai pályán játsszunk és ne Brassóba, ezért kértünk segítséget” – nyilatkozta a hírügynökségnek Diószegi László.

A tulajdonos szerint az élvonal második helyén álló Craiova rendkívül erős csapat. A Sepsi OSK a brassói FC elleni győzelmével (5–1) jutott a Románia Kupa 16-os döntőjébe.

Az OSK Facebook-oldalán is kéri a szurkolók támogatását, mert, mint fogalmaznak, a szurkolók megérdemlik, hogy egy „ilyen kaliberű” ellenfél ellen játszani lássák kedvenceiket – írja az Agerpres. Egyébként a 2011-ben alapított Sepsi OSK idén jutott be a 2. Ligába, ahol tizenegy forduló után a táblázat 5. helyén van.

szóljon hozzá! Hozzászólások

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!